Ahojky, tak jsem měl problém, že mi na parkoviště nezodpovědný řidič promáčknul blatník na Astře H. V Opel servisu mi bylo sděleno, že oprava si vyžádá vyklepání, kytování, broušení, lakování atd. a cena by převýšila částku 6 tis. Kč. A pak ještě že nechytnou odstín barvy. Tak jsem pátral a našel jsem možnost opravy tzv. vytahováním a tady je odkaz http://www.karosar.cz Po registraci opravy jsem byl mile překvapen vstřícností, ale pak co následovalo, mi vyrazilo dech, oprava na místě byla hotová za 2 hodiny a to mi opravili ještě další promáčklé šrámy, které jsem utrpěl na parkovištích u supermarketů. Cena se vším co jsem uvedl byla 2.500,- Kč a moje velká spokojenost. Odjížděl jsem s autem v naprostém pořádku. Ostatní informace se dozvíte na uvedené web adrese nebo si můžete panu Coufalovi i zavolat a domluvit se osobně.
Pěkný den.
Oprava karoserie bez poškození laku
- Reklama
Re: Oprava karoserie bez poškození laku
no já tak dobrý zkušenosti nemam ale na nějaký hodně decentní promáčkliny na dobrejch místech asi OK
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Teda zní to, jako kdyby to psala asistentka p. Coufala
Ale je dobry vedet, ze tahle moznost je.
Ale je dobry vedet, ze tahle moznost je.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
škoda že jsem nevědel dříve..Mnichovo Hradiště mám cca 30 km od baráku a zrovna před vanocema jsem řesil problém opravy promačkliny u zadního lemu..nakonec vyhral servis opel v liberci
Opel Astra OPC