Senzor automatických světel
Senzor automatických světel
Zajímalo by mě, kde se nachází senzor automatických světel?
Případně co všechno je potřeba pro dodělání automatických světel...
Případně co všechno je potřeba pro dodělání automatických světel...
- Reklama
Re: Senzor automatických světel
Jak to myslis? Automaticke sviceni pod nastartovani?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
podla mna mysli senzor automatickeho zapinania za tmy, a ten je v spatnom interierovom zrkadle
Jo, myslím senzor automatického zapínání světel, když se setmí - přepínač v poloze Auto.
Ten by mel byt v destovem senzoru......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
a ten je v spatnom zrkadle
je v deštovym senzoru a ten neni v zrcátku, v zrcátku sou pouze čidla na automatický stmívání zrcátka (astra má buď obojí nebo nic, takže když dodělat tak musíš dodělat deštový čidlo + sklo + zrcátko + jiný spínač světel + nějaký kabely)
kdybys chtěl tak vše potřebné mám (nové)
ale měl sis to spíš objednat do výroby protože to vyjde asi na 3500 a dodělání vyjde dráž, já si to objednal
kdybys chtěl tak vše potřebné mám (nové)
ale měl sis to spíš objednat do výroby protože to vyjde asi na 3500 a dodělání vyjde dráž, já si to objednal
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No já si to objednal, akorát mi tam to automatické svícení nedodali - tak to teď s nima řeším. Senzor na okně mám, automatické stěrače fungují jak mají, elektrochromatické zrcátko taky, akorát přepínač světel nemá polohu AUTO, je tam obyčejný třípolohový...
...tak právě uvažuju, jestli by nestačilo, kdyby vyměnili jenom ten přepínač za ten s polohou AUTO...
Auto je tam snad jen v pripade ze mas xenony pokud se nemylim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet