Palubní počítač...
Palubní počítač...
Zdravím,
potřeboval bych prosím poradit .Koupil jsem si Astru H...Mám tam palubní počítač bez knoflíků nastavení času atd(jiný typ)...Ale problém je vtom,že se mi neukazuje spotřeba atd.Nevíte prosím jak se to ovládá...na netu se píše,že se to má ovládat tlačítky u rádia...nepřišel jsem na to....děkuji za odpověď
S pozdravem Stanley
potřeboval bych prosím poradit .Koupil jsem si Astru H...Mám tam palubní počítač bez knoflíků nastavení času atd(jiný typ)...Ale problém je vtom,že se mi neukazuje spotřeba atd.Nevíte prosím jak se to ovládá...na netu se píše,že se to má ovládat tlačítky u rádia...nepřišel jsem na to....děkuji za odpověď
S pozdravem Stanley
Opel Astra 1.7 CDti
- Reklama
Re: Palubní počítač...
Stahni si odsud manual k Astre H a tam bys mel vsechno najit
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
na panelu stiskni BC a jen šipkama dolu.
Pokud se ti při stisknutí BC objeví na displeji: No Function, tak si zajeď někam do Opelu poblíž a řekni ať ti ho aktivují, řikají si v servisech od 600 do 1000 kč, jak kde Já dával v Chomutově 800,-
Pokud se ti při stisknutí BC objeví na displeji: No Function, tak si zajeď někam do Opelu poblíž a řekni ať ti ho aktivují, řikají si v servisech od 600 do 1000 kč, jak kde Já dával v Chomutově 800,-
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Pokud nemas ovladani na volantu, tak doporucuju dodelat. Bez toho uz ani ranu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Když stisknu BC tak je tam doopravdy No Function Díky za radu
Opel Astra 1.7 CDti
Tak to nemáš BC aktivovaný. Pokud máš BID (třířádkový displej) nebo lepší (grafický) tak to stačí doprogramovat. Pokud máš dvouřádkový displej, musíš si pořídit alespoň BID.
Tak tak.....