Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Frydex - to je uplně normání, nevím proč ale mají to asi všichni
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
chtel jsem se zeptat jdou gumy poslat postou???jedna se o 18ky..neposilal nekdo??pripadne kolik stoji postovne..dekuji
Opel Astra OPC
Poštou nevím,ale mě je přivezla PPL za 120kč,když jsem objednával nový.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
me jde o to ze ja potrebuji poslat..jelikoz zajmece je az z druheho konci repubilky tak by s emu ke me nevypaltilo jet coz zas chapu..
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Hm,přemýšlím jak bych Ti pomohl,Ostrava by celkem šla,ale ta Mimon,ta je špatně.Jak moc to spěchá?Zkusím se pozeptat a dám Ti vědět
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no nevim jak moc to specha ja prodavam gumy ozval se clovek z ostravy co ma zajem takze by to chtel asi co nejdrive..byl bych ochotnej i nekam ne moc daleko dovezt kdyz bys nekoho sehnal a rekl co a jak za to a ja bych se domluvil s tim kupcem.
Opel Astra OPC
- vojtavojta
Samozrejmne ze jde.Na strankach Ceska Posta najdes kalkulacku kde si spocitas cenu postovneho.sladas opc píše:chtel jsem se zeptat jdou gumy poslat postou???jedna se o 18ky..neposilal nekdo??pripadne kolik stoji postovne..dekuji
Panove,delal jsem s clenem dogee,mensi kseftik a veci ode mne uz ma tyden na poste a mam obavy ze za chvili mi to odeslou zpet,protoze je nevyzvednul a nebyl ani tady na forum ani necte e-maili,takze bych chtel vedet jestli nekdo nahodou nemate na neho telefoni cislo.Diky
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM