Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes sme sa boli konečne vykúpať a zajtra fičíme na zraz Opelclubu do Levoče
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Sakra, tak jsem volal lakýrníkovi jak je to s tim nalakovanym křídlem a prej byla moc zima, že to ještě neni uplně zaschlí. Tak to bude až zítra připravený na nalepení. Ještě budu muset den vydržet
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
To vydrzis o to vic budes nateseny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska nad ránem se měl tu moznožnost odsedět v mé Astřičce 470 km .... je pravda že se se akorad bál zda to sensu na jeden zátah ale byl sem překvapen jak sem to zmákl a uplně v pohodě je to super postrk a čéče dosela i pohodlnej
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Tak doufám, že se ti u nás líbiloŠuplik píše:
Ale jo ....jel se trasu Praha..Brno...Holešov.....Znojmo.Aš na to počasí to šlo Praha aš k Brnu čina jak prase za brnem do holešova cesta suchá ...prostě aprilové počasí....Dalik píše:Tak doufám, že se ti u nás líbiloŠuplik píše:
Dnesk je krášně dneska by to šlo vemu luxovadlo a jiné nářadí a budou se drhnout Oplíci
Tak moje Astřička byla od pátku do neděle schovaná v garáži, otevřený všechny dveře a kufr, aby uschnula. Nechala sem si konečně vyčistit sedačky tim mokrym luxem, mokrý to bylo docela dost, ale ted jak je to krásně čistý, radost pohledět. Astra byla ještě celkem dobrá, tam ten rozdíl neni až tak markantní, ale jak prokoukla octávka, to se nedá srovnat. Mám z toho takovou radost, že asi nebudu jezdit, abych si to zase neušpinila .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak som strávil predĺžený víkend v Levoči na zraze Opel Clubu Slovensko. Počasie až na piatok keď večer pršalo bolo super. V sobotu sme mali spanilku na Spišský hrad a trochu blbnutia na letisku v Klčove. No proste nádherný jarný víkend
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
no to ja som bol na Liptove a prehanal Astricku po kopcoch. Keby nebolo tej zapchy na ceste tam a spat tak by vikend vobec nemal ziadnu chybu.