Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes sme po prvy krat nenastartovali Starter a bateria su OK, motor roztocilo no potom zdochol. Kedze som potreboval ist prec tak som to skusal znova a asi po 5 pokuse to konecne naskocilo. No prvych 15s to znelo ako keby nesli vsetky valce a otacky jemne kolisali. Potom aj po 3h statia naskocil ako ma. Takze teraz musim hladat co tomu je.
- Reklama
opcom nehlasi nic?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
este som sa k nemu nedostal, ale ziadne auto s klucikom zatial neukazuje. Tento tyzden com chcel ist na vymenu oleja takze sa tam asi auto zdrzi.
- vojtavojta
dnes nastartovalo hned no znova zo zaciatku ten divny zvuk. Ako keby nesli vsetky valce.
- vojtavojta
Tak se podivej jake to vyhodilo chyby.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Pokud je cca -10 a míň, tak mi to po nastartování dělá taky - trápí se to a jakoby na 3, ale do cca 5ti sec vše v pohodě a chod jako hodinky. Holt je to diesel a ten se vždycky bude v mraze vztekat, já bych to neřešil
no ale preco to vcera nechcelo vobec naskocit, teda naskocilo a hned zhaslo? S tvrdenim, ze je to nafta tak sa musim zmierit u mna nepochodis Proste sa to musi opravit, ak nie tak vymena auta.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
teploty byly dost pod bodem mrazu..je mozny ze mas treba spatnou naftu,muze tam byt voda,zkusit vymenit palivovej filtr a treba zhavicky..daval bych preventivne aditiva do nafty a pak bych to resil pokud by problem pretrvaval...
Opel Astra OPC
-
tak si tak jedu,najednou se rozsvitila kontrolka mazání...ani po doliti oleje nezhasla...takže zítra transport na podvalu do servisu...z motoru krutý pazvuky,když jsem přidal plyn nad dva tisíce otáček,tak ztichnul...akorát je krutě bez výkonu...technik mi předběžně tipnul odchod turba do věčných lovišť:-( kamarád mechanik zase tipoval sací koš v olejove vaně a olejovy filtr...že to prostě nemaže...tak nevím:-(každopádně další auto uz bude atmosfericky benzinak...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi