Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
nebo klepeta - otázka pohledu. Až bude MKJ součástí EPC, budu klidný
- Reklama
Nebylo by možné nějaké shrnutí, co ta věc všechno umí? Nechce si mi projíždět celé forum. Díky
clasic III car. 1.6
-
- Kontaktovat uživatele:
Vše je snad přehledně popsáno v uživatelské příručce popisující funkce MKJ s FW verze 1.2 / 08.03.2012 je ke stažení zde
2 Pepas:
Dnes dorazilo, odzkoušeno, vše běhá jak má, až na jednu věc - otevírání, zavírání oken...
mám zadní el. centrum, tj. mělo by běhat zavírání, otevírání, zkoušel jsem různé prodlevy stisku ovladače, znovu nastavit dorazy všech čtyř oken, vyměnil jsem i baterku v ovladači Zkoušel jsem měnit i časy otevírání oken ... bez úspěchu
Dálkové ovládání světel mi jde, svítí potkávací i zpátečka, parkovací asistent, prostě všechno, krom oken ..
Nápad co dělám špatně ?? Díky
Dnes dorazilo, odzkoušeno, vše běhá jak má, až na jednu věc - otevírání, zavírání oken...
mám zadní el. centrum, tj. mělo by běhat zavírání, otevírání, zkoušel jsem různé prodlevy stisku ovladače, znovu nastavit dorazy všech čtyř oken, vyměnil jsem i baterku v ovladači Zkoušel jsem měnit i časy otevírání oken ... bez úspěchu
Dálkové ovládání světel mi jde, svítí potkávací i zpátečka, parkovací asistent, prostě všechno, krom oken ..
Nápad co dělám špatně ?? Díky
Me okna jdou dalkacem, ale vadi mi ze je nutny tlacitko po celou dobu procesu drzet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pravděpodobně nemáš naprogramované DO (dálkové ovládání) na otevírání a zavírání oken. Nutno naprogramovat. Dopadl jsem také tak a PepaS mě to vysvětlil.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Mně okna fungujou přesně podle návodu.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
2 Stan:
OK, necham to zkontrolovat, dikes
OK, necham to zkontrolovat, dikes
Moje poznatky.
Od té doby, co sem vložil modul do konektoru, tak problikávají čísla na počítadlu ujetých km - mám tam zvolenou teplotu. Cca 1x za 3 vteřiny
A ještě k tomu počítadlu km na budíkách. Nešlo by místo prvního řádku ukazovat teplotu a na druhým řádku původní ujetý km? Kouknout sem tam na ujetý km neni od věci, když máme aktivní teplotu na budíkách
Od té doby, co sem vložil modul do konektoru, tak problikávají čísla na počítadlu ujetých km - mám tam zvolenou teplotu. Cca 1x za 3 vteřiny
A ještě k tomu počítadlu km na budíkách. Nešlo by místo prvního řádku ukazovat teplotu a na druhým řádku původní ujetý km? Kouknout sem tam na ujetý km neni od věci, když máme aktivní teplotu na budíkách