no promin, ale kde pisu, ze jezdim jako prasatko? ten jeden odstavec zakona, na ktery se odvolavam, je pro jizdu na dalnici zasadni, protoze levy pruh se pouziva jen pro predjizdeni.dogee píše:tomaxi ty hlavne nemas co jezdit jako pr..e po dalnici a ohrožovat ostatni ucastniky!
hloupe odvolavani se na jeden odstavec zakona je velmi zjednodusene chapani!
Werewolf: velky souhlas! vidim to uplne stejne, pokud nekdo jede rychleji, neni muj problem soudit duvod proc specha... proste uvolnim pruh hned jak je to mozne (bezpecne) - hlavne se ho co nejdriv zbavim! ted nerikam, ze vsichni spechaji k porodu nebo tak, ale dogee proste neni rameno spravedlnosti, aby poustel jen nekoho.
colli: presne tak, zakladni vec je na nikoho se nelepit, pouzivat s predstihem blinkr, zadne ostre klicky a sledovat provoz v zrcatkach
westler: presne tak, nevidim zadnej rozumnej duvod (krom bezpecnosti v dane situaci), proc toho cloveka pred sebe nepustit... hlavne je to nejrychlejsi zpusob, jak se ho zbavit
juray: ty i dogee neprimo rikate, ze v levem pruhu se muze jet "jenom 130" a nikdo by vas tedy nemel predjizdet. jenze to mi prijde, jako kdyz zlodej krici chytte zlodeje. trosku pokrytectvi...
minuly patek jsem jel praha-brno-praha, celou cestu jsem jel 150 ~ 160 km/h, proste kde se dalo, nekde se nedalo. nemusel jsem ani jednou nikoho vyblikat. vzdycky, kdyz jsem se blizil k pomalejsimu autu, tak mi proste uhlo do praveho, ja jsem predjel a on se pak zaradil zpet do leveho. ja jsem se vzdaloval, bliknul jsem vystrazne na podekovani a on na me dalkove. nikdo nebyl ohrozen na zivote, vsichni jsme veseli pokracovali dal svojim tempem. skoro pohadka