Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dneska v Hradci na Brnensky na me nekdo mavnul s tmave stribrnyho, nebo takovyho sedyho nevim jak to popsat proste barva jako ma emvee, caravanu ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval a jeste pospichal, abych stihl zelenou a jen tak po ocku to zahlid
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
Zdarec Mato! Uz ako som isiel k autu som registroval ze vedla sa postavil niekto kto pravdepodobne tiez rad jazdi H-cko. Prezradil ta znizeny podvozok a jedna z top kombinacii diskov a laku karoserie. Taktiez som ocenil tvoju predvidavost ked si mi nechal viac miesta na dveremaťo píše:Dnes sme si dovolili zaparkovať vedľa trošku výkonejšej astričky pri Danubii....
Pozdravujeme Candyho
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Nebyl dneska někdo ve Velké Býteši? Vůbec sem neviděl spz takže nevím, ale měl na zadku radioBeat bílej opel caravan
Tak to jsem nebyl. Pořád platí, že jsem tě ještě nevidělvencator píše:Dneska v Hradci na Brnensky na me nekdo mavnul s tmave stribrnyho, nebo takovyho sedyho nevim jak to popsat proste barva jako ma emvee, caravanu ze by emvee ja uz nestih odpovedet sem zrovna kvaltoval a jeste pospichal, abych stihl zelenou a jen tak po ocku to zahlid
tak potom vubec nevim kdo to byl
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Včera bílé kombajn na Výškovické, něco po 18°°. Okna dokořán, "machrovskej" posez s jednou rukou na volantu ????? ...... Salám ?
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, pružiny Weitec -35/20
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
http://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Pěkný bílý karavan byl i ve Slatině u pizzerie, spz 7B7, někoho asi vyzvedával, kolem 22 hod
Zrovna se mi pustila Metallica, tak druhou rukou jsem se mlátil do stehnaBoči píše:Včera bílé kombajn na Výškovické, něco po 18°°. Okna dokořán, "machrovskej" posez s jednou rukou na volantu ????? ...... Salám ?
už bych taky mohl konečně někoho potkat
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Těžko.. když jezdíš za tmy do roboty a za tmy z roboty ...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."