Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
marek291993

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od marek291993 » 07 bře 2013, 22:35

Taktiez som sa vozil na predvadzacke O3 ale v 2.0TDI 110KW ked to mam porovnat s mojou 88kw 1.9kou tak to islo trochu lepsie mensia turbodiera,lepsi tah na nizkych otackach ale nejaky zasadny rodziel vo vykone to fakt nebol cakal som od toho viac, ale to bude aj tym ze to malo najazdenych 350km cena auta bola 25t€ a ani zdaleko vo full vybave ale zato start stop system tam nemohol chybat :D kde po nakladani auta a po zastaveni motor krasne vypol :D turbo sa muselo potesit no zjavne to tam dali koli marketingu aby spotreba na papieri bola o 0.1deci mensia pretoze to nemoze pomahat motoru len skodit.Auto to je ale pekne, volant bol pekne makky no neviem ako bude vyzerat po 150t/km.Zaver je taky ze to auto za 25€ by som si urcite nekupil.
Opel astra H caravan sport 1.9CDTI 88kw 8v
OP-COM

Reklama

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 07 bře 2013, 22:56

milosh píše:Tak ono je to i o stylu jizdy, pri pohodove i ty "blataky" vydrzi :lol:

nemyslim,taky mam neorigo a vydržely už pár ran přes 18" nízkoprofilovky,občas to na nich pěkně drnclo,zajezdili si i pořádnej fofr na okruzích a pořád jsou OK. ;) 8-)
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

pueblo

Příspěvek od pueblo » 08 bře 2013, 14:56

Tak jsem doteď ládoval Zafču, ráno ve 3 vyrážíme do IT. Je narvaná po střechu, i na střeše :D
Taky jsem si poprvé zkusil vyndat rezervu, abych ji nafouknul a taky, abych si to vyzkoušel. A jsem mile překvapenej, není to žádná věda, jde to snadno 8-)

oblhut

Příspěvek od oblhut » 08 bře 2013, 15:23

A že se toho do ní vleze což :D Tak štastnou cestu Pavle,v pořádným autě to pojede samo 8-)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

irmscher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irmscher » 08 bře 2013, 15:54

hm,tak jsem dnes kouknul do garáže,mam tam pěkně obutá OPC kola do nových zimáků,jsou pěkne srovnaná do komínku :-) Tak myslim,že letos zimáky asi už nandavat nebudu :-)

:D
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT

Radoš92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 08 bře 2013, 23:13

BikerMarius píše:Taky se vám stává toto: Do práce jezdím občas po docela úzké silnici a občas mam pocit čím více uhnu ke kraji tím je protijedoucí auto teda řidič uhne spíš neuhne. Dnes to došlo tak daleko blízko až došlo ke kontaktu zrcátek naštěstí jsem jel už sněhový bariéře tak mam jen malinkej šrámek na tom plastu. Neříkám někdy se hold stane...ale jsou řidiči, kterým když uhnejbam, aby bylo více místa tak to pochopí tak, že nemusí uhejbat vůbec :twisted:
To mám dávno zjištěno autobus vs. osobák. Proto často moc na kraj neuhýbám a když vidím, že někdo normálně hnusně letí proti mně a nechce se mu uhýbat, tak si najedu hezky na prostředek a zatím všichni zpomalili a hned byli na kraji... Samo že já taky uhnu, ale nijak jinak je nedonutím aby uhli, právě že jak se člověk tlačí na kraj, tak oni ne. To je jako v autobuse, když sedíte u okna, tak vedle vás si někdo sedne, cizí, tak člověk automaticky si ještě přisedne k oknu. No a opak - vyzkoušejte :lol: , sedíte u okna, někdo si přisedne, nalepí se na vás a aani se nehnete. Vesměs po chvilce povolí a malinko se přeusadí směrem do uličky. :mrgreen: No a na cestě dělám to samé. Samo, z busem, nebo něčím co má více jak 10tun a není to vaše a máte pojistku, se to dělá dobře. Když jedu normálně autem, zase to je ale proto, že jezdím "něčím větším", tak rád uhnu busu, tiráku, nebo něčemu velkému, co vidím že je větší než já. Nemyslím dodávky :-) To jsou největší darebáci na cestách.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER

Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE

BikerMarius

Příspěvek od BikerMarius » 09 bře 2013, 10:09

8-) 8-) 8-)
možna někteří střelci s SUV jsou ještě horší. Best of jsou ale trucky a dodávky s PL :|
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563

Radoš92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 09 bře 2013, 22:06

Včera jsem si tak posteskl v práci... Jel jsem v klídečku a najednou z protivky vyjel z řady žlutý Seat Leon Cupra a hezky plná neplná, šrafování nešrafování, si to střihl celou ulicí na pole position. Tak jsem si vzpomněl, jak jsem si s OPC taky takhle mohl hrát. A bylo mi smutno. Asi až mi syn vyroste, tak si koupím znovu, jen pro radost, nechám ho někde v garáži a vytáhnu 2x za měsíc, svezu se a hotovo.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER

Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 10 bře 2013, 20:59

Dneska sem zas chytil sutr na celni sklo. Mala dirka pred ridicem. Uz tam mam tedy 3 dirky. Citim, ze uz pomalu prichazi cas na ctvrtou vymenu celniho skla :-)

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 11 bře 2013, 13:19

Takže dnes nové letní gumy nasazeny na disky a už v tichu garáže čekají až příjde jejich čas :-)

Odpovědět