Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
jo tak to jde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Já a Háčko sme si byli dodělat origo alarm. Teď máme plnou výbavu, co se do Háčka GTC dělala investice 1500,-
Ta moje da na 16gb kartu cca 2.5h.
32gb karty jsou jeste docela drahy. Ty karty mam dve, abych mohl stridat. Kdyz jsem mel jen jednu, tak sem ji vzdycky vyndal, kdyz bylo neco zajimavyho a snad pokazdy sem ji pak zapomel vzit zpatky do auta. Takhle vzdycky jak vyndam jednu, tak vlozim prazdnou at na to pak nezapomenu.
32gb karty jsou jeste docela drahy. Ty karty mam dve, abych mohl stridat. Kdyz jsem mel jen jednu, tak sem ji vzdycky vyndal, kdyz bylo neco zajimavyho a snad pokazdy sem ji pak zapomel vzit zpatky do auta. Takhle vzdycky jak vyndam jednu, tak vlozim prazdnou at na to pak nezapomenu.
dneska konečně naleštěno, holka už to potřebovala
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky tak... jak psí kulky...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
JA kouknul v patek na predpoved a videl jsem ze minimalne do CT ma byt hezky tak uz jsem taky udelal jarni ocistu Jen ty letni alu a textil. koberecky by to chtelo uz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja v sobotu umyl a deset minut na to sem to mel stejne cely od srncich chlupu
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT