Opel Meriva 1,7 CDTI, 74kW, 2004 - kupene
- Georgeisin
Re: Opel Meriva 1,7 CDTI, 74kW, 2004 - kupene
To bych asi neřešil, jestli to uato jezdilo hodně město, tak klidně po 150 může pískat. Nemuseli si toho všimnout, jelikož nebylo teplo. Mě spojkový ložisko na minulým autě pískalo pouze za tepla a až po zahřátí, zima a podzim ok. Nechtěj, aby si na ně pak házel špínu, že ti něco zatajili, tak to radši mění. Můj tip.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
Akurat mi volali, ze je auto pripravene...takze zajtra do obeda pon pojdem....ak umyju motor tak velmi nezbadam menene lozisko, jednine ak by tam boli nove sroby (nie som si isty ako to je na Merive, na starom voze sa to robilo takto)...lebo ma chytaju pochybnosti, ci to vobec menili...
2 Georgeisin - dufam, ze budes mat pravdu, je pravda ze auto tam pomerne dlho stalo, bateriu museli ozivovat a na tych par sto metroch co som sa na nej bol previezt sa motor nestihol urcite zahriat...
2 Georgeisin - dufam, ze budes mat pravdu, je pravda ze auto tam pomerne dlho stalo, bateriu museli ozivovat a na tych par sto metroch co som sa na nej bol previezt sa motor nestihol urcite zahriat...
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW
zajtra hlas čo a ako
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- jour
- Kontaktovat uživatele:
A uz si platil zalohu ci nebodaj celu sumu? Cele to znie podozrivo, naozaj si daj pozor v akom stave je to auto, urcite by sa zisiel odbornik, ak si ho este nemal pri obhliadke. Otcovi raz pri garancnej prehliadke v AUTORIZOVANOM servise vymenili brzdove dosticky za zosuchane (!), vybrali zadnu hmlovku a kabinovy filter bez toho aby o tom vedel. Zistilo sa to az neskor.. S autami sa robia strasne prasaciny..
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Nazdar, platil som len zalohu. Vsetko co sa vcera stalo bolo iba nedorozumenie. Ked som mu vcera volal, pan prepocul moje meno a reagoval len na slovo Meriva. Co cert nechcel, akurat jednu mali v servise a tej menili spojkove lozisko, len ta patrila inemu zakaznikovi (menili vramci zaruky to lozisko). Ked som dnes vliezol pod auto, motor od prevodovky nebol vobec oddeleny, neboli vidno nove sroby, proste nic...tak som nasrany isiel za predajcom a ked som na neho vsetko vyvalil tak ma uviedol na pravu mieru Jedine co ma potom nahnevalo bolo to, ze auto nebolo vysate ako mi slubili (psie chlpy stale ostali). Tak volal hned do TO a prisiel chalan a auto vytepoval, vysal atd, potom som si ho vzal domov....no a ako sa ma doma to napisem do vlakna kde sa nahravaju fotky
dobre správy chvála bohu
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Uz Beruske zakladam nove vlakno a vsetkym Vam ju predstavim
beruske
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pripomina mi lienku ale cesky nazov je proste lepsi
Myslim, ze toto vlakno sa moze zamknut, tak ak mozem, prosim o tom Admina.
Dakujem vsetkym, ktori mi ochotne odpovedali a radili.
Dakujem vsetkym, ktori mi ochotne odpovedali a radili.