Ruční mytí auta - jak na to
Re: Ruční mytí auta - jak na to
Mam to doma, na okna idealní na auto jsem to ještě nezkoušel Koupil jsem to v ČB na veletrhu )))
- Reklama
ja to chcem prave na auto, nech ta voda hned ide prec. Jelenica nestaci, lebo voda na polovici auta vyschne kym sa k nej dostanem.
Od te doby co mame "box s rucnim mytim" za barakem uz myji pouze tam, staci "volba 1" s aktivni penou a pak "4" kde je nejaka "lepsi voda" co nezanechava "kapky" a jeste ma nejaky lesk v sobe a pouze ruco domyju kola a mam za 5-10m umyto jako nikdy s kbelikem a hadrem. A jeste se clovek ani neuspini. Za 60 voci to je krasna prace, Otas potvrdi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milos na taku istu chodim aj ja, no tie kvapky je na mojej ciernej vidiet tak ci tak. Ja tam davam najprv program na hrubu spinu, potom jemnu, oplachnutie a finalne oplachnutie. Niekedy pouzivam ak kefu ked treba. cena cca 4€
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem nepoužil jakýkoliv šampón, jen vlažnou ! vodu. Pak Jelenici. Doba tak 20 - 30 minut. Círka dva až tři kýble vody. Cena ? Nevím - 5 korun ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Midzi: Ono to chce se pak s autem trosku projet - kilak dva a kapky jsou pryc uplne i na tvym.
Frydex: Jasne, to je zadara, taky myju prevazne obyc vodou kdyz uz, ale pokud chces mit auto cisty skoro porad pak kazdy tyden to myt kbelikem na to neni nekdy cas ani nalada. A osobne radsi budu s detma venku o pul hodky dyl nez se matlat kolem auta a videt jak mi pomahaj i kdyz by jim ta houba spadla do sterku
Frydex: Jasne, to je zadara, taky myju prevazne obyc vodou kdyz uz, ale pokud chces mit auto cisty skoro porad pak kazdy tyden to myt kbelikem na to neni nekdy cas ani nalada. A osobne radsi budu s detma venku o pul hodky dyl nez se matlat kolem auta a videt jak mi pomahaj i kdyz by jim ta houba spadla do sterku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Ja taky umyvam auto sam,ale pred zimnim a pred jarnim voskovani,pokazde umyju samponem a tim padem odstranim stary vosk a lestenku a potom nanesu cerstve vrstvy.
Naposledy upravil(a) vojtavojta dne 25 bře 2014, 11:37, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Milos to nepomaha, ta voda tam ostane tak si tak a este sa aj spina nalepi. Uz som skusal vsetko okrem tej stierky.
Silikónová stierka je OK
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
vcera som ju pouzil a je to naozaj super vec. Ziadne smuhy a auto do par sekund suche.