Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Já jsem chudák. Mi chcou všichni rozebírat auto....... To abych se bál někam jezdit.
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
coceve ti klubaci jsou po tom aute jak hyn! To je fakt peklo jednou se zminis a mas pomalu kulovy:) nedej se!
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- vojtavojta
http://allegro.pl/opel-astra-h-iii-zafi ... 54904.htmlFrydex píše:Kola už mám hezčí....
A kuwa... pedály
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
no počkat, pokud vím tak já tady rozhazuji nd ze svého autaFrydex píše:Já jsem chudák. Mi chcou všichni rozebírat auto....... To abych se bál někam jezdit.
to už tam má dlouho, chtěl jsem je, ale má alergii na čechy, takže ti to nepošle ... má s námi špatné zkušenostivojtavojta píše:http://allegro.pl/opel-astra-h-iii-zafi ... 54904.html
- vojtavojta
Pokud by je nekdo chtel,tak je muzu koupit pres nekoho v Polsku.Postovne to sice o neco prodrazi ale....Samothe píše:to už tam má dlouho, chtěl jsem je, ale má alergii na čechy, takže ti to nepošle ... má s námi špatné zkušenostivojtavojta píše:http://allegro.pl/opel-astra-h-iii-zafi ... 54904.html
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem si vyrobil držák (bude samozřejmě stříknutý pak na černo, je to z hliníkového plechu) na couvací kameru a hned jí připevnil. Už se toho MVK nemůžu dočkat
Samozřejmě nataženy i kabely (koax a dvoulinka) přes střechu kolem A sloupku pod nohy spolujezdce. Příprava hotova, už jen zařízení, do kterého ten koax zapíchnu.
Samozřejmě nataženy i kabely (koax a dvoulinka) přes střechu kolem A sloupku pod nohy spolujezdce. Příprava hotova, už jen zařízení, do kterého ten koax zapíchnu.
asi ti jí na sraze prolezu a podívám jak to vše funguje
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!