Red GTC Z18XE by Samothe
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Red GTC Z18XE by Samothe
tak to by mě taky zajímalo,na co tam narazili..
neboj,dočkáš se a budeš rád
neboj,dočkáš se a budeš rád
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- Reklama
Počkám si na reference. Možná se do toho taky pustím časem. Akorát jediný co mi vadí je to, že nemám lízátko, ale jen nárazník s lakem. Už tak sem ho škrtl
Lidi, trochu si rejpnu, ale fakt je to rozumná úprava pro ty naše tankodromy ? Předpokládám tedy že svoje auta používáte a nemáte je jen na víkendové prohánění po okruhu, potom bych tomu rozuměl.
me tahle zmena, snizeni, prijemne potesila.. i na nasich tankodromech, dnes sem zvladl cestu Bystrice p. Hostynem -> Týn n. Bečvou a mazec, takova hruza cesta, "vychutnas si cestu plnymy.. dirami "
ne vazne, mam takto lepsi kontrolu nad autem pri vyssich rychlostech prave tady pres ty hrboly diry apod.
u me je tato zmena 100pro k lepsimu
ne vazne, mam takto lepsi kontrolu nad autem pri vyssich rychlostech prave tady pres ty hrboly diry apod.
u me je tato zmena 100pro k lepsimu
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ono to opravdu neni o nijsk moc hrůznější než standart,ale v progresi to poznáš,to jest,když to třeba v zatáčce opřeš
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
uz sem to psal u sebe, prvni svezeni po vymene bylo fakt znatelne sem myslel, ze drhnu zadkem o zem, ted je to poznat hlavne, jak pise kolega, pri jizde... !
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
já bych v tom zas moc velký rozdíl neviděl, ikdyž poslední byli od fa Weitec a ty jsou tvrdší, doufám, že mě HR mile překvapí a hlavně ty zatáčky
Co bude následovat dále? Pedály už máš?