Volba dobrá, ale myslím, že jsi nemusel kupovat rychlostní index W (do 270km/h) neuvádíš motorizaci, ale většině uživatelů na tomto fóru asi bude stačit H (do 210 km/h) rozdíl mezi nima je cca 1000,- na celé sadě. Jinak ochranu ráfku má většina výrobců v tomhle rozměru. Bridgestone ve 205/55R16 jsem snad ani neviděl bez. Jinak si myslím, že to vypadá daleko lépe na disku než bez ochrany. Jestli tolik chrání nevím, vždycky se mi podařilo zničit rovnou i disk teď jezdím Uniroyal bez ochrany ráfku a bez alu disků a žádnej problém s obrubníkem nemám. Asi Murphyho zákonmartas píše:Já, už je mám taky doma -Bridgestonky Turanza ER 300, přišli mi taky hned druhý den z Rájpneu.cz už se těším, až je nasadím
jsou to 205/55 R16 dokonce dvojté W měli posledních 25ks skladem, původní cena 1ks byla 3600 kč a teď měli na ně 43% slevu, takže 1ks za 2055 kč - takže super kup a jsou i s tou ochranou ráfku, jak jsem moc chtěl
Jake 16" pneu letni
- david.tomko
Re: Jake 16" pneu letni
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
- Reklama
Ten rychlostní index W, mám jen proto, protože v tomhle rychl. indexu byly ve slevě a dost výrazné jinak bych šel samozřejmě do indexu H..
DeepThroat píše:Bridgestone ER300 205/55/R16 výborná zkušenost, hlavně tiché. Málo se opotřebují ,mám najeto zhruba 18 000 a teď jsem si je měřil a mají 7 -7,5mm.
Jinak dojíždím zimní které mají 4mm až 5, a řeknu vám je to katastrofa, .
Většinou beru pneu podle testů z pneunet.
Tak ja nevim.martas píše:Já mám též Bridgestone ER 300 205/55 R16 , Opel je dával již od výroby a nemohu si je vynachválit, perfektně tiché(úplně) a skvěle sedí, protože mají zpevněnou patku(s ochranou ráfku) a velice dobré i co se týče odvodu vody - dokonce je to výtěz v nezávyslích testech pneumatik - Adac mám na nich najeto už 78000 a jsou sjety tak 50-60% takže ani dloho vydrží, samozřejmě záleží na stylu jízdy
Až je sjedu, tak koupím ty samé..
Doporučuji!!!!
Ja Bridgestony co tam byli z vyroby sjel vpredu po cca 20 tisicich.
Ted mam Goodyery Eagle F1 SG3 205/55 R16 a na tech me po stejnem najezdu zbylo jeste asi 6-7 mm.
nesmíš na to tolik šlapatx-father píše:DeepThroat píše:Bridgestone ER300 205/55/R16 výborná zkušenost, hlavně tiché. Málo se opotřebují ,mám najeto zhruba 18 000 a teď jsem si je měřil a mají 7 -7,5mm.
Jinak dojíždím zimní které mají 4mm až 5, a řeknu vám je to katastrofa, .
Většinou beru pneu podle testů z pneunet.Tak ja nevim.martas píše:Já mám též Bridgestone ER 300 205/55 R16 , Opel je dával již od výroby a nemohu si je vynachválit, perfektně tiché(úplně) a skvěle sedí, protože mají zpevněnou patku(s ochranou ráfku) a velice dobré i co se týče odvodu vody - dokonce je to výtěz v nezávyslích testech pneumatik - Adac mám na nich najeto už 78000 a jsou sjety tak 50-60% takže ani dloho vydrží, samozřejmě záleží na stylu jízdy
Až je sjedu, tak koupím ty samé..
Doporučuji!!!!
Ja Bridgestony co tam byli z vyroby sjel vpredu po cca 20 tisicich.
Ted mam Goodyery Eagle F1 SG3 205/55 R16 a na tech me po stejnem najezdu zbylo jeste asi 6-7 mm.
nevim všichni ste z er300 vystříklý ale mě to jako žádnej zázrak nepříjde, contíky sou lepší
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hmm ale cena taky trosku jinde. Osobne gumy po 4 letech menim jak zimni tak letni a jelikoz najedu pres leto tak 7tkm a v zime tak 5, nepotrebuju letni co vydrzej 80t km ale stoji kus 3 litry
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A ze by to nejak souviselo se spotrebou pres 8l v nafte a sjetejma destickam po 30000???BigBoss píše:nesmíš na to tolik šlapat
Ja mam taky Bridgestone ER 300 205/55 R16, ale prijdou mi na hrubsim asfaltu neskutecne hlucne
Nevim jestli na to muze mit vliv jejich stari (4 roky) nebo najezd (cca. 40000 km).
Nevim jestli na to muze mit vliv jejich stari (4 roky) nebo najezd (cca. 40000 km).
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
Já kupoval ContiPremiumContact 2 za 1849,-, což je stejně jako Bridge ER300.
Ja nestriekam z COntinentalov ktore na predchadzajucej astre hucali jak dive (na aute boli z vyroby)
a tak nestriekam z contikov ale z Bridgestonov
co dodat
a tak nestriekam z contikov ale z Bridgestonov
co dodat
Astra H, 1.7 CDTi