Výměna volantu
- Reklama
Re: Výměna volantu
Mám mutifunkční volant, pokud bych měnil za ten OPC, musím ho nějak "spárovat" se systémem nebo prostě jen výměna kus za kus ? Koukal jsem do diskuze a kolegovi myslím nikdo neodpověděl.
Druhá otázka je, kde se dá objednat za "lidskou" cenu ? našel jsem ho na opel-accessories.com za 25.000
Díky
Druhá otázka je, kde se dá objednat za "lidskou" cenu ? našel jsem ho na opel-accessories.com za 25.000
Díky
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
Odkaz v prvnim prispevku v tomto tematu vse popisuje, vymenis a jedes Kazdopadne 25t to je je imho dost mimo, i za pulku by to bylo moc rekl bych.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nemám představu kolik stojí, ale taky mi to přišlo moc
http://www.opel-accessories.com/cs-CZ/A ... u/13210444
http://www.opel-accessories.com/cs-CZ/A ... u/13210444
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
chce-li někdo opc volant za rozumnou cenu, není nic jednoduššího než si koupit obyčejný sportovní volant z astry nebo zafiry a ten si nechat od volantechu potáhnout kůží stejnou jako se dávala na opc volant a zároveň ho nechat i zesílit pěnovkou aby byl tlustý a měkký jako opc volant no a pro dokonalou iluzi ještě sehnat spodní krytku s nápisem opc
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto, a nemas zkusenost s tim jak do hacka "vytunit" volant aby byl ala volant z astry g opc? Ten co je v hacku je dost mekky i kdyz ma silnejsi venec, geckovej mi sedi osobne vic.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak si kup ten sportovní ten neni měkký
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak o tomto volante sa dá vážne uvažovať
Nikde jsem nenašel, tak to píšu sem. Mám na výměnu MF ovládání na volantu. Nevíte jestli bude stačit sundat BAG nebo musí dolů i volant?
Díky
Díky
Opel Astra H kombi 1.9 CDTI 88kw 16V + chip na 110kw
rv.2005
OP-COM k dispozici
rv.2005
OP-COM k dispozici
AHoj, chci se zeptat jesti už se ví jestli jde obyč. volant jednoduše vyměnit za multifunkční? Nebo je třeba dotáhnout nějaké kabely, přeprogramovat... Rád bych se do toho pustil tak ať vím co mě čeká.
Otázka tu padla několikrát, ale odpověď jsem nenašel...
Dík moc za radu
Otázka tu padla několikrát, ale odpověď jsem nenašel...
Dík moc za radu