Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
co ta vysla ta baterka a kde si kupoval?
a co vravel mechanik jeden ze BOSCH su vynikajuce a ak sa nic nestane,tak mas na 5rokov postarane
a co vravel mechanik jeden ze BOSCH su vynikajuce a ak sa nic nestane,tak mas na 5rokov postarane
Astra H, 1.7 CDTi
- Reklama
My dnes umyli astricku k vanocum, rano byl 1C nad nulou tak byl uz nejvyssi, cas, mel jsem auto vic cerny nez stribrny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vladdo: kupoval som v Prešove v AAV Slovakia a vyšla ma 115 Eur. Ani na internete som nenašiel lacnejšiu. Kupoval som z toho dôvodu, že asi neustále mi niečo odoberá prúd, ale není to také isté. Kamarát mechanik z Opla spochybnil batériu Banner, nakoľko som mal iba tu uplne obyčajnú, bola aj dosť lacná a on ju niekoľko krát premeriaval a vyjadril sa, že samovoľne sa veľmi rýchlo vybýja. Odporúčil mi Bosch, že sú to asi najlepšie autobatérie. Inak je to rada S5, s vyšším štartovacím prúdom a zvláda viac cyklov nabytia - vybytia. Takže som zvedavý, koľko mi to vydrží.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Super,dik za info
cena je naozaj dobra,a rada S5 je ta najvyssia aka je,cize si zamieril hned k najlepsiemu
cena je naozaj dobra,a rada S5 je ta najvyssia aka je,cize si zamieril hned k najlepsiemu
Astra H, 1.7 CDTi
Na dnesek jsem si nadelil nove zarovky. Philips bluevision. Tak jak to bude mozne prehodim. Zatim byla dost kosa.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
My jsem v garaži,ani výfuk zní nevystrčíme.
Ahoj všem, tak jak ste strávili Vánoce, všechno povedený?
U nás bylo, až na tu noc z 25 na 26.prosince, možná jste to viděl někdo ve zprávách jak u Prahy hořel řadovej dům. Tak to je od nás 25 metrů, v podstatě sousedi přes ulici. Celou noc jsem na ten požár koukala z okna a je mi z toho fakt smutno. Z okna ted vidim jen to spáleniště. Ale všechna čest hasičům, skvělej zásah!
Jinak jsme s Astrou taky zalezlý v garáži už několik dní a vyjedeme nedjřív zejtra .
U nás bylo, až na tu noc z 25 na 26.prosince, možná jste to viděl někdo ve zprávách jak u Prahy hořel řadovej dům. Tak to je od nás 25 metrů, v podstatě sousedi přes ulici. Celou noc jsem na ten požár koukala z okna a je mi z toho fakt smutno. Z okna ted vidim jen to spáleniště. Ale všechna čest hasičům, skvělej zásah!
Jinak jsme s Astrou taky zalezlý v garáži už několik dní a vyjedeme nedjřív zejtra .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Cez víkend sme boli na vianočnom zraze slovenského Opel Clubu v Bešeňovej. Bolo super.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska proběhla debordelizace v autě!
takovej svinčík jsem tam snad ještě neměl!vyleštili plasty a umyli gumové koberece.Dolili jsme olej,směs do ostřikovaču a trochu chladící kapaliny!
Terka : To jsoou smutný vánoce!Neviš co se stalo?
takovej svinčík jsem tam snad ještě neměl!vyleštili plasty a umyli gumové koberece.Dolili jsme olej,směs do ostřikovaču a trochu chladící kapaliny!
Terka : To jsoou smutný vánoce!Neviš co se stalo?
a kde jsou fotkyKesi píše:Cez víkend sme boli na vianočnom zraze slovenského Opel Clubu v Bešeňovej. Bolo super.