Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak včera v noci namontován OPC volant. Dik Romanovi
už není
- Reklama
konecne prepsano a na znackach... dnes jsem myslel ze na tom uradu necham rozum i nervy...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
Mozna to sem nepatri, ale musim si trosku postesknout nad skutecnosti, s jakou se u Hacka spini zadni okno. Oproti Gecku je to otres Jak je mokro, tak po par sekundach jizdy je zadni okno totalne nepruhledny Holt je to asi dan za skoro kolmo skloneny zadni sklo......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze zasterky na to nemaji zadny vliv, alespon na Zafire.
Presne z tohoto duvodu jsem do nich investoval, ale prinos zadny Jeste ze byly ve sleve.
Presne z tohoto duvodu jsem do nich investoval, ale prinos zadny Jeste ze byly ve sleve.
JA mam zasterky jen na zimu pak je sundam vypada to s nima silene
Jinak Bivisi ja jsem zase rad pac gecko kombi melo zadni okno kolmo ale hacko to ma mirne sklopeny takze to je lepsi ale kdyz jedes 60 a vic stejne to je zasr...
Jinak Bivisi ja jsem zase rad pac gecko kombi melo zadni okno kolmo ale hacko to ma mirne sklopeny takze to je lepsi ale kdyz jedes 60 a vic stejne to je zasr...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ked prsi a cesta je mokra,tak mam vzdy sto chuti strielat ludi co nemaju zasterky
proste je to otras ked clovek musi ist za niecim takym
proste je to otras ked clovek musi ist za niecim takym
Astra H, 1.7 CDTi
Dnes sme dali astre kryt motora
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Presne tento som dostal od Mikuláša aj ja ale ešte som nemal čas ho namontovať. Za koľko si ho zohnal, ja ho mám z PL za 60 Zlotých.Mato87 píše:Dnes sme dali astre kryt motora
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak ja som dnes Opelkovi dal novú autobatériu Bosch S5 77Ah a dúfam, že mi vydrží dlhšie ako 18 mesiacov, nakoľko to Banner-ka, vydržala iba toľko. A tiež má Opelko páčku tempomatu, zatial len namontovanú bez spustenia v RJ, ale dúfam, že po Vianociach už to bude naplno fungovať.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1