Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tak podle tohodle clanku uz jsme tu meli dokonaly motor: link
koukam, ze diskuze o policii je plodna a OT kazdopadne at si kazdy jezdi jak chce (=pouzivej mozek), hlavne kdyz nikoho neohrozuje. kazdy se chceme efektivne dostat z mista A do mista B. howg
koukam, ze diskuze o policii je plodna a OT kazdopadne at si kazdy jezdi jak chce (=pouzivej mozek), hlavne kdyz nikoho neohrozuje. kazdy se chceme efektivne dostat z mista A do mista B. howg
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
- Reklama
Ja som sa hral včera s brzdami ...v nedelu som debil jeden sprostý zatiahoľ ručnú keď bolo ešte +6 a netrklo ma že nepôjdem najbližšie dni na aute...takže samozrejme mi to do stredy zamrzlo...takže auto putovalo ku kamarátovi do garáže no stále mi brzdilo pravé zadné koleso...tak sme zhodili koleso a brzdič bol zaseknutý ...po premastení a očistení od bordelu je to zase ok
Takže edit nieje to ok ...práve teraz v práci sa to zaseklo ,keď som sa u obchodu zabudol a zatiahol ručnú do polovice....brzdič ihned zasekol , koleso išlo dolu a uvolnil som to...takže asi lanko od ručky alebo neviem....takže buďe zaujímava cesta domov ....
Takže edit nieje to ok ...práve teraz v práci sa to zaseklo ,keď som sa u obchodu zabudol a zatiahol ručnú do polovice....brzdič ihned zasekol , koleso išlo dolu a uvolnil som to...takže asi lanko od ručky alebo neviem....takže buďe zaujímava cesta domov ....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem si pozorně a s chutí přečetl tu diskuzi o policii a za sebe k tomu řeknu asi toto.Nerez,Apikk,klidně se tady prezentujte jako četníci,nemáte se za co stydět,děláte prostě svou práci jako každý jiný a určitě to nemáte jednoduchý.A házet všechny do jednoho pytle,to je typicky český,tím bych se vůbec nevzrušoval.Najde se blbec pekař,řezník,holič a i policajt,to je jenom v lidech,nic jinýho.A pokud někdo pláče,že jel na 50-ce 80 a že tam nikoho neohrozil a přesto dostal pokutu,to je komedie.To mě dojde jak kdybych řekl,vražda je trestná,ale já jsem ho tím nožem nebodl,jenom tak trošku píchl a co má být? Takže se nenechte znechutit a nestydte se za svou práci,je stejně potřebná,jako každá jiná
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak tak
jinak dnes ráno "krásných" -21° a astra chytla líp než včera (-17°). Včera chytla až napodruhé, dnes na brnknutí
jinak dnes ráno "krásných" -21° a astra chytla líp než včera (-17°). Včera chytla až napodruhé, dnes na brnknutí
...pro jistotu jsem připojil baterku na nabíječku, v těch mrazech člověk nikdy neví , Ivo zlatá slova. A to nejsem polda
Chci se vás zeptat. Když se podívám do menu a dám si tam při vyplém motoru palubní napětí kolik mi to má ukazovat. Vim, že baterie má dávat těch +- 12,7 V. Ukazuje mi to 12,2 V
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- vojtavojta
Vypada, ze brzo by chtelo dobijet.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zlaty slova mozna jo, ale nikdo mi nevymluvi, ze treba vetsina kamionaku jsou prasata, stejne jako motorkari, ale to uz je na specialni tema
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To je Miloši stejná kravina,jak kdybych napsal,že většina ajtáků jsou prasata
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Musim se přidat k Milošovi. Vždycky si říkám, že nebudu házet všechny do jednoho pytle, ale u řidičů kamionů to prostě nezvládám, do jednoho pytle je házím a myslím si o nich více-méně jen to nejhorší. A to se vždycky zvyšuje po nějaký delší cestě, například tento týden Plzeň-Zlín-Studénka-zpět...