Možná jsem výjimka, ale potvrzuju, že to tak není. Auto mám rok a o zadních brzdách (zatím) vůbec nevím a to ani v zimě při parkování venku. Na rozdíl od předchozího auta, kde bubny vždycky v zimě dělaly problémy (hlučnost).Kesi píše:No myslím že výhoda bubnov je že nehrdzavejú tak ako kotúče. Ak jazdíš pomaly bez prudkého brzdenia tak po pol roku možeš kotúče rozoberať pretože nechodia.sladas opc píše:spise me to zarazilo ze nektere motorizace maji kotouce a nektere bubny...delam ve skodovce a tam maji vsechny auta kotouce at to jede do jakekoliv zeme,jinak vim o techto moznostech ze do nemecka jezdi lepsi vybavy...o vzhled ani tak moc nejde myslim ze to me tolik netrapi a verim ze bubny jsou dobre,protoze po zkusenostech co jsem slyysel tak jsou s kotoucema vzadu dosti problemy hlavne dosti po zime kdy zustava viset rucni brzda atd...
Opel Astra GTC - Prodáno :(
Re: Opel Astra GTC
- Reklama
Nejsi výjimka, mám již druhého Opla s kotouči vzadu a také bez problémů, vlastně to Géčko je už třetí...corsaczek píše: Možná jsem výjimka, ale potvrzuju, že to tak není. Auto mám rok a o zadních brzdách (zatím) vůbec nevím a to ani v zimě při parkování venku. Na rozdíl od předchozího auta, kde bubny vždycky v zimě dělaly problémy (hlučnost).
Tak dneska jsem přišel k auto na parkoviště a čekalo mě nemilé překvapení:
už není
To zamrzí ... to znám
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
moja mladá říká že si tam mám namontovat kameru aspoň je to na straně kde mi to sjeli klíčem tak se to udělá naráz no...
už není
Ajaj, to zamrzí Počítam, že ti tam dobrák na sebe nenechal žádný kontakt?
ne niccorsaczek píše:Ajaj, to zamrzí Počítam, že ti tam dobrák na sebe nenechal žádný kontakt?
už není