Páka
- Reklama
Re: Páka
Všetke tieto príspevky patria iba pre 5stupnovu kulisu ovládajúcu prevodovku dvoma lankami, mám pocit že je to identické ako u niektorých modeloch AG-ZA alebo sa pletiem?
Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland
-
Re: Páka
tak uz je vymena aj za mnou. 6kvalt, paku som potocil do stran a pekne vysla. novu manzetu som prisil.
najvacsi problem u mna bol poskladanie radiacej paky. podarilo sa mi to sice hned prvy krat v celku rychlo, ale dal som ju opacne
potom zacal asi hodinovy boj no nakoniec to slo. po zlozeni som nevedel dobre zaradit jednotku, stale mi hadzalo spiatocku, tak som ju odkrutil znova, nasadil, poriadne dotlacil a teraz radi rychlosti s este mensim odporom ako predtym (hladsie)
najvacsi problem u mna bol poskladanie radiacej paky. podarilo sa mi to sice hned prvy krat v celku rychlo, ale dal som ju opacne
potom zacal asi hodinovy boj no nakoniec to slo. po zlozeni som nevedel dobre zaradit jednotku, stale mi hadzalo spiatocku, tak som ju odkrutil znova, nasadil, poriadne dotlacil a teraz radi rychlosti s este mensim odporom ako predtym (hladsie)