Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek - aktualizováno 30-04-12

Odpovědět
corsaczek

Re: Caravan 1.8 SPORT by Corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 16 dub 2010, 21:42

Dík za ty kola, to se může hodit. Na auto sem teď koukal a zalezlý mi nepřijdou, nebo aspoň to podle mě nevypadá blbě, tak to řešit nebudu, tohle snad nebudou řešit ani na technický že to má ET 39 místo 41.
Jinak jak sem už psal do spotřeb: dneska M. Lázně - Plzeň za 5,8L :mrgreen:

Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 17 dub 2010, 09:06

Nemachruj to umim taky :D Ale umeni je ve meste jezdit po 9 :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 10 kvě 2010, 22:27

Tak musím přispět, po delší odmlce:
1) v pátek cesta do Brna - ano, cílem byl RomanK, odkud jsem po 6ti hodinách odjížděl s:
- GID
- nová mlhovka
- nový klakson
- čerstvý olej + filtry
- čerstvý software
+ milion dalších drobností

Mimochodem 600 km kvůli servisu auta fakt nelituju, poprvé v životě nemám pocit, že někdo něco ošulil, neudělal jak se má, nebo jak jsem chtěl a koneckonců poprvý ani nemám pocit, že to stálo víc, než sem čekal.

2) v sobotu konečně zadní senzory, odrazily teprve v pátek, práce asi 4 hodiny, ale jsem spokojenej. Při té příležitosti sem našel zastrčenou dodělanou zásuvku v kufru a 1 šroubovák :mrgreen: Zásuvku pak ještě pořeším kvůli změně na nějakou normálně vypadající.

3) dneska dorazila 2. polovina spojleru (lízátka), takže konečně je auto zvenku 100% 8-)

Celkově najeto přes 44k km, spotřeba viz podpis. Cestou do Brna jsem jel mezi 120 - 140, spotřeba byla asi 7,7 l - paráda :) Opravdu zatím nepozoruju rozdíl k 1.6ce.

Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord » 11 kvě 2010, 13:13

Jaký senzory nakonec si vybral? :)
už není

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 11 kvě 2010, 13:22

Ty uplne obyc. z parkujeme.cz. Na aute vypadaji dobre, jediny minus - ty moje bejvaly vzdycky krace piply, kdyz se zaradila zpatecka, takze clovek vedel, ze kdyby neco, tak budou pipat. Tyhle zacnou az kdyz se blizi prekazka, ale az se jednou rozbijou, tak se to clovek dozvi az narazem.

dimi

Příspěvek od dimi » 11 kvě 2010, 14:27

Neboj se. Když odejde jeden senzor který je zapojen. Tak začne pískat stále a ty hned víš, že je něco špatně. Jinak jsi se do toho pěkně obul 8-)

Westler

Příspěvek od Westler » 11 kvě 2010, 16:33

Moc pekna barva, podle me nejhezci v jake se Astra vyrabela :mrgreen:

Mel bych na Tebe 2 dotazy tykajici se srovnani tve predchozi a soucasne astry:

1) Jaky pozorujes rozdil v tvrdosti kol 17" proti 16"? jizdni vlastnosti? jaky to je na D1 na hrbolech - stejny, horsi?

2) Snazim se prijit na rozdily mezi obyc sedackama a sport sedackama. Viditelne maji lepsi bocni vedeni na sedaku, ale z fotek nedokazu porovnat bocni vedeni operadla (vypada spis stejne nez nejake vyraznejsi) a hlavne sirku operadla (myslim jako sirku pro zada v prohloubenem miste mezi boky sedacky) - jestli lip drzi zada v zatackach a tak...

Diky.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

dimi

Příspěvek od dimi » 11 kvě 2010, 16:41

Na srazu jsem si sedl do jeho auta a je to bomba. Úžasný posez. Krásně obejmou tělo a drží. Už šetřim peníze a začnu schánět. Obyčejný sedačky skoro nerží v zatáčce. Jinak kola jsem taky měnil ze 16 za 17 a měl jsem strach z toho, aby to nebylo moc tvrdý, ale neni to skoro znát. Pohoda jízda i na 17. Mám 225/45 gumy.

Midzi

Příspěvek od Midzi » 11 kvě 2010, 19:34

co vsetko bolo tych milion drobnosti, nech sa inspirujem
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 11 kvě 2010, 20:51

Díky Dimi, vyčerpávající odpověď. Sedačky Sport jsou fakt příjemný, člověk má pocit, jako by seděl v jinym autě. Ohledně kol nepozoruju rozdíl, ale ve starý jsem do Brna nejel, až teď v nový, tak porovnat nemůžu. Osobně jsem ale nepozoroval rozdíl ani mezi 15 a 16kama.

S milionem sem to samozřejmě přehnal, ale ještě jsme řešili hýbající se boční okno, měnil my vzduchový i pylový filtr a určitě ještě něco na co si nepamatuju :mrgreen:

Odpovědět