Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
dneska se zamnou chvíli drželo OPC pak jsem mu ujel
- Reklama
pohlazeni pro tvoje ego??
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
A neměl ten borec v OPC zařazenou trojku a netelefonoval u té jízdy náhodou?Samothe píše:dneska se zamnou chvíli drželo OPC pak jsem mu ujel
Tak ja od rana resim manzelcinu astru F pred vic jak tydnem auto odstavila a ted nejde nastartovat ,toci ale nechce chytnout mnel jsem vyndany svicky okartacoval je a stale nic ,nevite prosim cim to muze byt?vlhkost?nebo co ? diky za nejakou radu mne nic nenapada ........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Dneska jsem jel do Hradce Králové tam a zpět z Brna (spotřeba mírně přes 6l - celkem cca 300km). První delší trasa, kterou sem musel absolvovat a všiml jsem si "maličkosti" - že při cca 2700 až 2900 otáček motor trochu víc vibruje, než při nižších/vyšších otáčkách
Dnes umytá a vyčištěná další Astra- tentokrát Tátova
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
To je u tohoto motoru naprosto normalni, souvisi to s prenastavenim vacek, viz. - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... dli#p48645power2 píše:Dneska jsem jel do Hradce Králové tam a zpět z Brna (spotřeba mírně přes 6l - celkem cca 300km). První delší trasa, kterou sem musel absolvovat a všiml jsem si "maličkosti" - že při cca 2700 až 2900 otáček motor trochu víc vibruje, než při nižších/vyšších otáčkách
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
ne přibrždoval aby pak následně mohl odbočitNerez píše: A neměl ten borec v OPC zařazenou trojku a netelefonoval u té jízdy náhodou?
Dnes nic.. Včera jsem byl svědkem, jak se na Velké Moravě mění kola.. Jsou to holt profíci..