Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jo asi tak nejak, ted valime Sveraka a nektery jsou celkem good, jako treba Opici kapela a podobne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
...pětatřicet kakaí, kakaí, ježišmarjá kakají...
Asi tak no a jeste i Barbora pise z tabora to je taky nase oblibena ,ale jsou tak vlezly ze se to nekdy neda z hlavy dostat, tralala
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja nechci byt ridic otec ale pamatuju si ze tak deset let zpatky sme tyhle pisnicky sjizdeli taky plno z nich jeste umim z velky casti nazpamet
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Jako nejlepší zábava na cesty všeobecně se nám osvědčilo Sony PSP. Hry, filmy, muzika, vše v jednom. Mladej bez něj nedá už tři roky ani ránu.
Mno, nasi mlady je v lete 5 a mladymu rok a pul, s tim prckem to je problem dokud jim nejsou aspon 3 je to cestovani utrpeni, nechapu ze nekdo s tak malyma detma si da treba Chorvatsko.
tepování celýho auta,oživení plastů,mytí skel a karoserie,mytí motoru
astra jako nová
astra jako nová
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Dnes konecne vysnivany prijazd k "zamocku". Podla vyskytu vylucne sportovych aut poslednych 30km je zrejme ze to bude Nürburg
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Tak vcera pekny vylet do Bielsko Biala na nakupy:) Avsak rano malicky problem nenastartoval som na prvykrat za 3 roky co mam astricku:( vyhodilo chybu 161450 cize nieco s imobilizerom alebo cim modul. Inak cely den uz ok startovalo krasne na prvykrat:) Uvidime ako sa to bude vyvijat dalej.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
ze by baterie vybita v klici?