Dovolená v chorvatsku a dovolené vůbec 2011-12
Re: Dovolená v chorvatsku 09
Určitě dá, i na stránkách chorvatského autoklubu je popsáno několik tras, ale určitě pak neprojedeš Slovinsko za půl hodiny .
A jak jsem v různých diskuzích na netu vyčetl, slovinští policisté prý občas znepříjemňují na těchto trasách řidičům život..
Miku, byla to zkouška na doporučení známých, a jak říkám, spokojenost..
A jak jsem v různých diskuzích na netu vyčetl, slovinští policisté prý občas znepříjemňují na těchto trasách řidičům život..
Miku, byla to zkouška na doporučení známých, a jak říkám, spokojenost..
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ale jo v poho, jenom kdyby měli nějaký levnější systém poplatků no
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Třeba poplatky v Itálii od Hr.přechodu Tarvisio přes Udine.Mestre, Bolognu , Rimini až do San Benedetta stály 37 Euro + 200 kč za známku v Rakousku
Zato když jsme si cestou tam chtely v Itálii zkrátit cestu a ušetřit peníze na poplatcích!Tak jsme pěkně narazily!
Plán zněl: Do Mestre po dálnici a z Mestre do Rimini po staré a tam se zase napojit na dálnici!A to byla chyba!Tak zku.venou cestu jsem nezažil!Jizda se stále střidala v rozmezí 5O - 90 km/h A to když jsem mohl jet 90 tak to byl zázrak že tam nebylo jiný omezení!Fakt děs!Samá 70ka a 50ka!Aji na těch dlouhejch rovinkách kde by člověk mohl švihat kilo tak oni makaroni tam mají 70ku a zákaz předjíždění!A samá hlídka s radarama.Fakt lepší dát těch 37 euro a jet si vklidu po dálnici!Jakože dálnice maji exkluzivní!
Příští rok možná čeká astřici cesta do španělska!Zájezd už je koupenej!Ještě se rozhodujeme jestli letadlo nebo auto!Jelikož jedeme čtyři lidi tak vyjde levněji auto!Ale je to už přece jen 1900 km,sice jsme čtyři řidiči ale o astřici mám strach!
Zato když jsme si cestou tam chtely v Itálii zkrátit cestu a ušetřit peníze na poplatcích!Tak jsme pěkně narazily!
Plán zněl: Do Mestre po dálnici a z Mestre do Rimini po staré a tam se zase napojit na dálnici!A to byla chyba!Tak zku.venou cestu jsem nezažil!Jizda se stále střidala v rozmezí 5O - 90 km/h A to když jsem mohl jet 90 tak to byl zázrak že tam nebylo jiný omezení!Fakt děs!Samá 70ka a 50ka!Aji na těch dlouhejch rovinkách kde by člověk mohl švihat kilo tak oni makaroni tam mají 70ku a zákaz předjíždění!A samá hlídka s radarama.Fakt lepší dát těch 37 euro a jet si vklidu po dálnici!Jakože dálnice maji exkluzivní!
Příští rok možná čeká astřici cesta do španělska!Zájezd už je koupenej!Ještě se rozhodujeme jestli letadlo nebo auto!Jelikož jedeme čtyři lidi tak vyjde levněji auto!Ale je to už přece jen 1900 km,sice jsme čtyři řidiči ale o astřici mám strach!
Tak už to zase začíná !!!
Kdo a kam? jestli vůbec?
Já na Pelješac (Orebič)-červenec (a předtím to chcem vzít přes It-4dny. ) trasa jasná co to půjde dálnice. Bokem taky ale se známkou. Máme to tam na zatím 9dní a ještě bychom chtěli někam k Dubrovníku, nebo Cavtat. Hledám ubytko....
Takže vivat debata a štastnou cestu
Kdo a kam? jestli vůbec?
Já na Pelješac (Orebič)-červenec (a předtím to chcem vzít přes It-4dny. ) trasa jasná co to půjde dálnice. Bokem taky ale se známkou. Máme to tam na zatím 9dní a ještě bychom chtěli někam k Dubrovníku, nebo Cavtat. Hledám ubytko....
Takže vivat debata a štastnou cestu
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Re: Dovolená v chorvatsku 2010
pánové tak taková dovolená by mě mohla.... Jedině letadlem, nejlépe někam na jih Španělska, Andalusie, Costa del Sol to je moje láska
- DeepThroat
EE, Sardínie , to je dovča, nádhera.
Letos nás ale známí překecali ať s něma jedem někde k Pule do Chorvatska.
My s manželkou a malým v Astře a oni ve velkém Ivecu Daily, a všechno povezou oni, včetně výčepu s chlaďákem no uvidíme.
Letos nás ale známí překecali ať s něma jedem někde k Pule do Chorvatska.
My s manželkou a malým v Astře a oni ve velkém Ivecu Daily, a všechno povezou oni, včetně výčepu s chlaďákem no uvidíme.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
tak to je liga to by se mi taky líbilo.
jeste bych chtel dodat, ze neva, ze nekdo leti, ale NEKDO bere dovcu i jako vylet pro astricku
jeste bych chtel dodat, ze neva, ze nekdo leti, ale NEKDO bere dovcu i jako vylet pro astricku
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Zkus okruh kolem Alicante,lítá ti let. z Norimberku,nebo Vídně/Air Berlin/ - jediný problém - Malorca - a to čekání,ale pak sedneš do auta a jsi svůj pán - a pláže ,a mimo civilizaci,zájezdy ........hombre_71 píše:pánové tak taková dovolená by mě mohla.... Jedině letadlem, nejlépe někam na jih Španělska, Andalusie, Costa del Sol to je moje láska
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
no tak my pojdeme po roku konecne na nasu svadobnu cestu kedze minuly rok to nejako nevyslo. Zatial nevieme kde, ale kedze pojdeme len my tak asi lietadlo.
Takže ideme do Senju ,autom,aj keď mám veľké obavy či ma auto nenechá niekde po ceste .....chcel som ísť cez Maďarsko,Slovinsko , a potom v HR dialnica až do Senju....no ako pozerám s tým Slovinskom sú problémy
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005