Vaše další koníčky a zájmy
Re: Vaše další koníčky a zájmy
já jdu příští týden cvičit na seskok s padákem bez instruktora. Těším se jak malej
- Reklama
Milosh: ano zije a tesi sa plnemu zdraviu
(fotil som sa sam)
Nerez: neni to fotomontaz
Power2: uzi si to, je to super zazitok
Skrolant: na ktorom letisku si myslel?

Nerez: neni to fotomontaz

Power2: uzi si to, je to super zazitok

Skrolant: na ktorom letisku si myslel?

Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobře ty... to je luxusní fotka...
Skákal jsem jednou a šel bych do toho znova...

Skákal jsem jednou a šel bych do toho znova...

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Fotka je opravdu parádní
stejně jako hlášky Pan Tau žije a ...no to mě poser
Kubo Ty máš zřejmě velkou sbírku zámků ne?Pokaždé když zamčeš nějaký téma mě spolehlivě pobavíš,když tam prdneš novej kus

Kubo Ty máš zřejmě velkou sbírku zámků ne?Pokaždé když zamčeš nějaký téma mě spolehlivě pobavíš,když tam prdneš novej kus

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Většinu času jsem býval většinou v LKPR, LKMT, LKTB, LKKV. Nyní rekreačně hlavně LKMT. Mám to za rohemjedei105 píše: Skrolant: na ktorom letisku si myslel?

Mna najdete na LZPT, za kniplom. A druhy prevazne zimny konicek je OM2APF (radioamater).
posledni rok dcerka pred tim moto(ted na jezdeni do prace)a jeste RC modely(na ktere se na policce prasi)
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je můj zdejší koníček...oblhut píše:...
Kubo Ty máš zřejmě velkou sbírku zámků ne?Pokaždé když zamčeš nějaký téma mě spolehlivě pobavíš,když tam prdneš novej kus![]()
![]()

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw

Ja som denne na LZKZ, podľa výplaty je to asi koníčekSkrolant píše:Většinu času jsem býval většinou v LKPR, LKMT, LKTB, LKKV. Nyní rekreačně hlavně LKMT. Mám to za rohemjedei105 píše: Skrolant: na ktorom letisku si myslel?.

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan