Naši mazlíci
Re: Naši mazlíci
Tak tak, Milda ma pravdu. Poslednich par let je to fakt vopruz. Driv me to moc netrapilo, ale co mame prcka a chodime ven, tak me to taky posledni dobou slusne sere jak vsichni vsude serou I kdyz sem tam si i nekdo po mazlickovi to hovno sebere
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Miloshi: ja mám pozemok s rozlohou 56 x 98 metrov...myslíš že moj "mazlíček" chodí kadiť po ulici ??? ale zato na záhrade sa toho nazbieram dosť a najlepšie je ked niečo prehliadnem a pri kosení to naplno zoberiem kosačkou...tá aróma
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Ja myslel ty co bydlej v panelaku nebo bytovce ale musej mit psa a kdyz jdou ven sou liny dojit nekam na louku nebo do lesa.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jasné ja viem ako si to myslel...ja sm to napísal len pre odľahčenie
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Ono je to zase jenom v lidech,tak jako se vším.Pro mě osobně je samozřejmost,když někde venku udělá bobek,byt ho má jak lentilku,to po něm sebrat
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak ti Mildo nevím.. Náš pes není rádoby mazel a ani všudeser, ale to ty nepochopíš. K uklízení po našem psovi jsem vedl své děti od mala, ale protože bohužel je většina těch co popisuješ, dalšího psa do Prahy nechci. Ale to je bohužel o lidech, jak napsal Ivo, a ne o zvířatech.milosh píše:Me osobne by zajimalo kdyz sem vsichni davate ty svy radoby mazlicky zda po nich taky uklizite venku? Zvirata mam rad ale nemam rad pejskare ktery ty svy všudesery nechaj kadit kde se jim zachce a kdyz jdu ven s detma na prochazku abych se bal ze kazdych 5m do neceho slapnu
Pepino, ono kdyz mas zkusenost s tim jako ja ze 90% lidi ty hovna po psech neuklizi tak si moc obrazek neudelas. To samy jsou kuraci, ktery by smrdeli vsude kde muzou a kdyz jim nejaky nekurak neco rekne hned to jsou chudacci, viz. zakaz koureni v restauracich = "diskriminace" a podobne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Moja ex
nejaký oriešok čo sa silno podobá čivave, no neskutočný mazloš
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Moja ex
Moja ex