Clona před chladič
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Clona před chladič
Tady nejde o topení, s tím problém není... topí celkem rychle, ale o to, že je motor pořád podchlazený, většina z nás nedosáhne na 90st.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
A jak se to projevuje těch 7° rozdíl? Kýchá? Kašle?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
2 Werewolf
Nemyslíš, že když je pro motor doporučená nějaká teplota, tak je ideální této teploty dosáhnout co nejrychleji, ale pokud jí nedosáhneš ani po ujetí 200km, tak je asi něco špatně né?Hlavně nepiš, abych si vyměnil termostat, protože takhle chytrej jsem taky, ale bohužel to někdy nepomůže.
A pokud si myslíš, že např. o 7st. podchlazený motor je pro motor vhodné, tak se divím, že neděláš konstruktérům u Adama poradce.
Nemyslíš, že když je pro motor doporučená nějaká teplota, tak je ideální této teploty dosáhnout co nejrychleji, ale pokud jí nedosáhneš ani po ujetí 200km, tak je asi něco špatně né?Hlavně nepiš, abych si vyměnil termostat, protože takhle chytrej jsem taky, ale bohužel to někdy nepomůže.
A pokud si myslíš, že např. o 7st. podchlazený motor je pro motor vhodné, tak se divím, že neděláš konstruktérům u Adama poradce.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Tak já myslim že 7° už takový problém není, jen takový je můj názor. Pokud všechny naše auta maj kolem těch 83, tak to tak asi je v pořádku, když to tak výrobce vyrobil, pokud by to bylo hodně málo, jistě by to v oplu vymysleli jinak. Kdyby to mělo 70 tak neřeknu. To už bych říkal, že to v pořádku není... Jaká je podle tebe teda tolerance, kde bys řekl že to je ještě dobrý a kde už podchlazený? Čistě subjektivně
Je to tak,motor má pracovat pokud možno v takových teplotách,v jakých má předepsáno.A nevidím nic archaickýho na clonách chladiče.Za uplynulých asi 10 dní jsem potkal nespočet aut s různýma dečkama na masce a vůbec to nebyli 120-ky,ale auta různých značek a dokonce světe div se,jsem potkal takto zateplený BMW X5 ,hleděl jsem jak puk.Takže zřejmě to vůbec není mimo mísu
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
2oblhut
Ono tady je to těžký,..... dáš si clonu abys pomohl motoru se prohřát - je to špatný, protože to měly škodovky
Dáš zástěrky - je to tuzing, protože se ti nezasíraj prahy a nenahazuješ dostatečně zatebou jedoucí vozidla.
Dáš neorigo prahový lišty - je to špatný, protože 4ks stojej 850kč a né 2500 jen za přední origo.
A to bych mohl psát a psát další a další.....
Ono tady je to těžký,..... dáš si clonu abys pomohl motoru se prohřát - je to špatný, protože to měly škodovky
Dáš zástěrky - je to tuzing, protože se ti nezasíraj prahy a nenahazuješ dostatečně zatebou jedoucí vozidla.
Dáš neorigo prahový lišty - je to špatný, protože 4ks stojej 850kč a né 2500 jen za přední origo.
A to bych mohl psát a psát další a další.....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Oťasi to je rypáků, co?
Vsadím se ale, že jich spousta po Tvý zkušenosti minimálně o cloně uvažuje. S teplotou s Tebou souhlasím, když jde jednoduchým, levným a nehyzdícím způsobem autu pomoct, PROČ NE???
Jo málem jsem zapomněl, včera jsem viděl VW prasata s kusem koberce na masce, takže........
Vsadím se ale, že jich spousta po Tvý zkušenosti minimálně o cloně uvažuje. S teplotou s Tebou souhlasím, když jde jednoduchým, levným a nehyzdícím způsobem autu pomoct, PROČ NE???
Jo málem jsem zapomněl, včera jsem viděl VW prasata s kusem koberce na masce, takže........
Naposledy upravil(a) pueblo dne 19 pro 2010, 11:43, celkem upraveno 1 x.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
dík za podporu.....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Přesně jsi to Otasi vystihl,jen co je pravda,ještě bych snad dodal,že pro některý lidi tady,ale opravdu jen pro některý,je slůvko ORIGO něco jako dábelské zaklínadlo
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
a TABU....oblhut píše:ORIGO něco jako dábelské zaklínadlo
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici