Nová Astra J Sports Tourer
Re: Nová Astra J Sports Tourer
Taky přidám trošku svého názoru do mlýnku.
Nová Astra J se mi zatím celkem líbí, včera jsem viděl ofiko kombíka na OPEL stránkách a musím říct, povedlo se jim udržet filozofii hatchbacku a nezmrvit ho.
Tenhle problém já mám s Insignií. Sedan je pěknej (ale pro mě karosářsky nepraktickej), zato kombík mi přijde zezadu šerednej, a to víko kufru, neuvěřitelně masivní, s těma nemožnejma světlama který bych určitě rozflákal jak tam budu něco nakládát. Mě se prostě Insignia kombi vůbec nelíbí, v tom mám jasno.
Takže Astra J mi zatím přijde jako důstojný nástupce mého vozového parku
Nová Astra J se mi zatím celkem líbí, včera jsem viděl ofiko kombíka na OPEL stránkách a musím říct, povedlo se jim udržet filozofii hatchbacku a nezmrvit ho.
Tenhle problém já mám s Insignií. Sedan je pěknej (ale pro mě karosářsky nepraktickej), zato kombík mi přijde zezadu šerednej, a to víko kufru, neuvěřitelně masivní, s těma nemožnejma světlama který bych určitě rozflákal jak tam budu něco nakládát. Mě se prostě Insignia kombi vůbec nelíbí, v tom mám jasno.
Takže Astra J mi zatím přijde jako důstojný nástupce mého vozového parku
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
- Reklama
Nova Astricka J Sports Tourer
Kouknete na ni. Krasa. http://auto.idnes.cz/astra-dostala-spor ... aktual_fdv
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Re: Nova Astricka J Sports Tourer
Nádhera. bral bych to hned všemi deseti...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nova Astricka J Sports Tourer
Hmmm, no uz sa tesim, ked si ju pozriem nazivo zblizka.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
no víc se mi líbí Háčko,ale tak uvidíme až ji uvidím na vlastní oči
téma bylo 2x ... sloučeno
téma bylo 2x ... sloučeno
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co? Víte už někdo co se dá nacpat z Jéčka do našich Astřiček?
....no mám neodbytný pocit že nějakými věcmi z Astry J by se dal "vytunit" spíš Chevrolet Cruze. To je totiž prakticky její vlastní brácha.
ti nestačí výběr co je na Háčko? (a že toho je)Oton píše:Tak co? Víte už někdo co se dá nacpat z Jéčka do našich Astřiček?