Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
No ja sa chystam zo skoly na 4-dnovu exkurziu po Cechach. Od Ziliny cez Kopřivnicu cez Novy Jicin cez česku Třebovu cez Vysoke Myto cez Kvasiny az do Prahy na dva dni a potom Mlada Boleslav. Ak ma niekto uvidi kludne blikajte:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
dnes po cestě z práce stříbrné CC
Dnes asi v 11:15 v Olomouci - Týnečku u OMV červené GTC a ob auto za ním stříbrný Caravan, šofér zrovna telefonoval
Normálně si pětidvýřek a caravanů nijak zvlášt nevšímám, jezdí jich tu víc než dost, je to tedy bežné auto, narozdíl od GTC, ale dneska mě jeden 5d hatch zaujal a to svou barvou, byla to taková bledě modrozelená, víc možná do modra a vypadala fakt pěkně! Sokolov kolem poledne u auto kelly.
Dnes okolo 9.30h Schellka před Vyškovem směr Brno GTC ardénská modrá,krasavec,že by někdo odsud?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Uz sa stmievalo, takze fotky s mobilom nic moc. Astrule by hodne pomohli nizsie pruziny a o palec vacsie tie disky. Takto to ma v ramci moznosti astry skoro max komfortne.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Včera navečer v Králíkách u obchoďáku stála vedle mne Astra H caravan, kdo z vás to byl?
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
minulý týden jsem jel do nové paky a tam jsem viděl u jednoho domu zaparkovanou astru caravan, bílou s brněnskou značkou myslim. no a před pakou jsem potkal zas taky bílou astru ale myslim že upravenou(bez předního znaku opel) a 3dvéřová. jinak po jablonecku pravidelně potkávám astry, povětšinou modré caravany nebo stříbrné.
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
Dnes okolo 9:45 v Olomouci na parkovišti Lidl na Lazcích stříbrné GTC
Dnes v Kobylisích kousek od hotelu Troja černé GTC s pražskou RZ 28 na konci. Má klubovou pozvánku za stěračem.. Nebo už někdo zdejší?