Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
bohužel autorizák si účtuje i přistavení vozu na dílnu
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
u autorizáku ses tím tak nějak počítá že si naůčtujou i pauzu na cigárko, oběd a pak výslednýmu času pidaj něco aby to vyšlo na kulatý číslo (dobu práce) , to nějak beru ale výsledná kvalita mě zklamala(ten špatně zasunutej plastík)
Astra H 1.6i 77 kW 2004 z Deutschlandu
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Má nějakej ceník?Nebo dělá cenu podle velikosti oprav?hombre_71 píše:nikos83: tady vidíš co se dá spravit, pokud to člověk umí, má na to ty správné nástroje, je to asi fakt brnkačka
http://kocartomas.mypage.cz/?utm_source ... m=referral
...jsou to práce toho mého známého
Rozhodně to mám kousek!Takže zvažuji jeho návštěvu!
Tak ja dneska vymenil tycky stabilizatoru delphi puvodni tam byly GM celkem to slo golovka racna..akorat u GM je drazka na pridrzeni klic 17 a matka 18 u delphi je drazka 19 a matka taky 19
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Ulítlo mě zrcáátko!!!
Jedu si 130, najednou rána a koukám že nemám sklo v pravém zrcátku, prostě se uvolnilo! Mám tam jen plast!
Jedu si 130, najednou rána a koukám že nemám sklo v pravém zrcátku, prostě se uvolnilo! Mám tam jen plast!
Koukám že ty zrcátka jsou u Háček nějaký slabý místo. Jsi už několikátý člověk tady, kterému to sklíčko při nějaké příležitosti vypadlo. Kdepak udělali soudruzi z Rüsselsheimu chybu ?
jj akorát ten poslední měl štěstí,že mu to upadlo při leštění
Oton: no zavolej mu, určitě se dohodnete. Je to šikovný kluk, ale dělá to při práci tak počítej spíš s víkendem. Ten vercajk na to má přímo ze státu není to žádný "domaniko-dělaniko"
Takl vcera jsem umyl manzelce auto a hned nato ho posral ptak na 3x, modry auto bily hovno od strechy po celej bok auta, super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet