Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes po hodně dlouhé době GTC umyto bylo tak špinavý že nebylo vidět do zrcátek.Karcher všechnu špínu smetl
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výměna rozvodů a svíček!Po té cesta do Makra pro mořský řasy do prace a na semaforu do mě vlítla baba(kazaška) střík!Takže zase běhání kolem zadního nárazníku!Jsem zvědavej na likvidátora!Hodil by se mi novej nárazník!
Tak ho ešte trochu "vylepši"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ahojte vsetci - prave som sa registroval ako 1100.clen. Nahodicka. Trochu sa tu poobzeram ako to bezi a ked ocistim od soli ZAFIRKU, tak hodim aj dake fotky.
Zafira B 1.9 CDTI 88 kW, 2007
Ked uz sme pri tych nehodach tak sa pripajam aj ja
Dnes bola moja polovicka na policii koli minulo tyzdnovej nehode. Bolo to na Pristavnom moste v stredu podvecer. Isla normalne v kolone a odrazu sa jeden debil pre nu natlacil a nestihla ubrzdit tak v nom skoncila. On to ale ubrzdil o dalsie 3. Cize isiel tak rychlo ze dve auta pred nim potlacil do strvteho. Ale ten nema skoro ziadnu skodu. My sme este dopadli asi najlepsie lebo je poskodeny len naraznik a mriezka chladica. Trochu aj gril a asi je aj nieco s lavym svetlom lebo svieti o dost nizsie ako to prave. Nic by ma az tak nestvalo, keby sa manzelka tak nevystrasila. Este nezazila buracku a sama poriadne jazdi v podstate az od kedy sme kupili auto. Ten hajzlik si rozbil predok aj zadok ale nie dostatocne, takze zdrhol. Stihla si vsak opisat spz. Ja som bohuzial nestihol koncert The Australian Pink Floyd Show co som dostal na narodky
Dnes ked bola na policii tak sa zistilo ze este stale nemaju sofera, lebo ten sa doma nezdrzuje. Navyse nema ani zakonnu poistku a na auto su 4 exekucie. Takze ta jedna pani co nema havarijnu a ma najvacsiu skodu(predok aj zadok riadne rozbity) ma riadnu smolu. Takze ma teraz cakaju vybavovacky s poistovnou a potom so servisom. Keby sa mi ten debil dostal pod ruky na tom moste tak ho z neho urcite zhodim do Dunaja nech si trocha zaplave.
Dnes bola moja polovicka na policii koli minulo tyzdnovej nehode. Bolo to na Pristavnom moste v stredu podvecer. Isla normalne v kolone a odrazu sa jeden debil pre nu natlacil a nestihla ubrzdit tak v nom skoncila. On to ale ubrzdil o dalsie 3. Cize isiel tak rychlo ze dve auta pred nim potlacil do strvteho. Ale ten nema skoro ziadnu skodu. My sme este dopadli asi najlepsie lebo je poskodeny len naraznik a mriezka chladica. Trochu aj gril a asi je aj nieco s lavym svetlom lebo svieti o dost nizsie ako to prave. Nic by ma az tak nestvalo, keby sa manzelka tak nevystrasila. Este nezazila buracku a sama poriadne jazdi v podstate az od kedy sme kupili auto. Ten hajzlik si rozbil predok aj zadok ale nie dostatocne, takze zdrhol. Stihla si vsak opisat spz. Ja som bohuzial nestihol koncert The Australian Pink Floyd Show co som dostal na narodky
Dnes ked bola na policii tak sa zistilo ze este stale nemaju sofera, lebo ten sa doma nezdrzuje. Navyse nema ani zakonnu poistku a na auto su 4 exekucie. Takze ta jedna pani co nema havarijnu a ma najvacsiu skodu(predok aj zadok riadne rozbity) ma riadnu smolu. Takze ma teraz cakaju vybavovacky s poistovnou a potom so servisom. Keby sa mi ten debil dostal pod ruky na tom moste tak ho z neho urcite zhodim do Dunaja nech si trocha zaplave.
haki tak to mas riadne stastie. Uz len si vypln profil nech aj vieme odkial si.
Všem nabouraným kolegům přeji brzké a levné uzdravení plechových miláčků..
Tak jsem dneska ráno přidělal odpadající tepelný štít (hliníkovej plech) nad středním dílem vejfuku. Před rokem jsem dělal zadní a teď mě opouštěl ten střední. Drnčelo to jak blázen, ležel na vejfuku. Drží na 7 šroubech, 6 šroubů šlo v pohodě, dodány maxipodložky, 7. jsem strhnul i přesto, že jsem ho nastříkal uvolňovačem zarezlých šroubů .
ALe co, zatím drží a až bude teplo, odvrtám a opravím
ALe co, zatím drží a až bude teplo, odvrtám a opravím
Ty mas stejne super job, ja uz v pul 7 odjizdim z baraku a to je jeste tma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet