Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
to Martini: mám tam 96 tis. Km ale auto som kupoval spod ruky je to r.v 2007 takže tie Km by som aj bral ale predsa radšej skor ako potom nariekať
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
- Reklama
dneska defekt při cestě do práce fakt radost měnit kolo v tomhle počasí
Přemisťovali jsme Brodit..
Dnes provedena výměna prasklé klapky recirkulace. Zezačátku lítaly přirození, ale pak to vcelku šlo takže zítra se doufám už nebude tolik mlžit astrule
Pepino ta navi teda nic moc umistena, uvazoval jsem ze si na stejne misto dam mobila ale mam ho vedle radia dole napravo, videt to jakz takz je a aspon vidim na celej displej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mildo, displej je vidět v pohodě, teda z místa řidiče. Když jsem to fotil, vyklonil jsem se do středu.. Jediný co na displeji nevidím, je pravý horní roh, cca 0,5x0,5 cm..
Zvažoval jsem i CD70 a CID, ale stavební úpravy baráku mají přednost. Navíc tohle můžu dát i do druhýho auta..
Zvažoval jsem i CD70 a CID, ale stavební úpravy baráku mají přednost. Navíc tohle můžu dát i do druhýho auta..
Pepíno a jak jsi s Garminem spokojenej? Já mám tuhle krabičku ve skužebáku a upřímně......vraždil bych
Já osobně kdybych stál před volbou jako Ty, tedy CD70 nebo Garmin, vyhrála by CD70navi. ALe to říkám proto, že CD70 mám a můžu srovnávat.
Já osobně kdybych stál před volbou jako Ty, tedy CD70 nebo Garmin, vyhrála by CD70navi. ALe to říkám proto, že CD70 mám a můžu srovnávat.
Naposledy upravil(a) pueblo dne 02 úno 2011, 10:06, celkem upraveno 1 x.
Mám ho týden, tak nemůžu soudit. Radši bych asi TT, ale tohle má Lifetime..
Zkouška zatím jen dvě cesty po Praze a bez problémů..
Zkouška zatím jen dvě cesty po Praze a bez problémů..
Tak jo, přeju ať Ti vyhovuje. Rozhodně LifeTime je dobrá volba