Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak ja jsem dneska dal mému autíčku novej olejiček tak mam zase na par kylometrů pokoj
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
- Reklama
Kolesa su 16ky,nad farbou trmenu este vaham,ci strieborne alebo cierne,ved do jara casu dost .a to ze nekdo bude mat reci na origose ma netrapi,mne sa origose okrem opc nepacia:)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dnes navsteva Romana kde sme konecne dokoncili moju navigaciu. Take uz tam je aj Slovencina a check control. A aby som nezabudol tak sme aj predny panel radia vymenili, takze uz je pekny cierny. Bola to sice dlha navsteva, vymrzol som ja svina, ale konecne som spokojny.
Jedine na co som zabudol su nalepky na SPZ
Jedine na co som zabudol su nalepky na SPZ
No vcera sa konecne u nas oteplilo tak som si auticko vystriekal od tej humusnej soli a teda poviem vam necakal som ze jej bude tolko na podvodzku a v podblatnikoch! Odporucujem kazdemu:) A tiez vycistenie vnutra plus navonanie!:) Nech uz je ta zima prec!ľ
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Midzi: Na to hlavní zapomeneš, ale že to naštve co
Já měl problém s utíkajícím olejem, vyměnili jsme těsnění co je pod krytem ventilů, zjistil jsem, že svíčky byly utopené v oleji, vyčištěno, tak snad to ted už utíkat nebude
Já měl problém s utíkajícím olejem, vyměnili jsme těsnění co je pod krytem ventilů, zjistil jsem, že svíčky byly utopené v oleji, vyčištěno, tak snad to ted už utíkat nebude
sak to , nepotrebne blbosti sme porobili a to jedine dolezite a uzitocne nie
Dnes jsme s Perym měnili potkávačky H7. Jedna prdla a protože většinou brzy chcípne i druhá, nebylo nač čekat. Koupil jsem silvetstary od Osramu, tak jsem zvědavý až pojedu ve tmě. Při porovnání na zdi garáže se zdá Osram silnější a bělejší než origo GE. Nevím jak Pery, ale já si připadal jak gynekolog amatér. Blbějc to Adam vymyslet nemohl, fakt ne. Trefit se zpět do zámku s járovkou je mňam, nasadit šprcku zpět ... škoda mluvit. Deklík v podběhu už je malina...
Namontoval jsem nádržku chladící kapaliny s čidlem pro Check Control a dodělal čidlo do nádržky ostřikovačů. Teď to ještě musím nechat zprovoznit Techem.
Taky mi tam trochu prolíná olej, tak doufám že to je jen špatné těsnění.Werewolf píše:...vyměnili jsme těsnění co je pod krytem ventilů, zjistil jsem, že svíčky byly utopené v oleji, vyčištěno, tak snad to ted už utíkat nebude
Když jsem byl u známého v servisu, co mi to dělal, a sundal ten kryt tak se mi nějakou dobu ještě řehtal, jaký titěrný těsnění tam opel dává...
Ahoj všem,tak ja dnes nic příjemnýho s moji Astřičkou.Jel jsem dnes v té mlze na noční a vběhla mi do cesty srna-brzdím jak blazen a srna proběhla takmetr před autem,než jsem si stačil vydechnout tak rána-druhá kráva do boku auta.Tak mam promáčklý přední blatník.Zas vyděláno.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007