BikerMarius píše:Tak co astráci jak se vám v tomhle klouzacím počasí líbí?? Ja si nemůžu vynachvalit gumy a ESP
Já si gumy vynachválit nemůžu, první jsem myslel, že 17'' na zimu jsou moc, že to houby drží, ale na gumách je ztěží 4mm a kdoví jak staré jsou, ale jsou na prd. Tak opatrně zimu dojezdíme a na příště jsem se rozhodl pro 16'' zimní a Nokian. To mám ověřeno u OPC a že to sedělo.
salám píše:ESP super,ale na můj vkus zasahuje docela krutě,vůbec by mi nevadilo kdyby bylo trošku něžnější
Krutě? No nevím, ale mi ESP zabírá až při takovém jako by větším prokluzu, smyku nebo podobně. Já bych uvítal opak. U Zafiry A OPC jsem byl zvyklý, že to zacvakalo a zabralo okamžitě, i při sebemenším náznaku že to kolo nebude držet stopu, nebo proklouzne. Tam to bylo luxusní, tak to má fungovat.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE