Klepani...klep,klep
Re: Klepani...klep,klep
Ja bych to videl tak,že by jsme se někde sešli a to naše rachtání a klepání porovnali co vy na to?Mě nejde do hlavy že auto které má najeté 105000km už má špatné vstřiky.Co to ten Opel dělá teda za motory když to nic nevydrží
- Reklama
a kde se daji ty repasy sehnat? dik.Pedros píše:Ahoj. Já na Zafiře měnil všechny 4 a jeden nový stál 12.000,- a je to přesně jak povídáš. Začalo to malým klepáním až nakonej k hrozným ranám a pak to šlo na tři. Ale dají se i repasovat za cca 4.000,-. Po výměně OK.
m.
nový se kupovat nevyplatí sou drahy,ale daj se opravyt po republice je spousta firem co se tim zabívaj.Za otestování vstřiku si reknou cca 500 za kus a oprava od 2000 vejš.Funguje to ale sistemem že date 8000 a své 4 vstřiky a dostanete 4 repasované.což se zkousnout už dámachy píše:a kde se daji ty repasy sehnat? dik.Pedros píše:Ahoj. Já na Zafiře měnil všechny 4 a jeden nový stál 12.000,- a je to přesně jak povídáš. Začalo to malým klepáním až nakonej k hrozným ranám a pak to šlo na tři. Ale dají se i repasovat za cca 4.000,-. Po výměně OK.
m.
ja to vzdavam vymenil sem všechny vstřiky a žadna změna mlatí to furt stejně..ach jo
no ja mam 1,7cdti(100 000km) a ta tiez klepe, ale to asi vsetky 1,7 svoje auto som si vyberal z asi 5tich dalsich, vsetky som mal nastartovane a vsetky mali rovnaky klapotavy zvuk, akurat turbo bolo na niektorych pocut menej a naniektorych viac, aj v nejakej recenzii som to cital, je to taky klap klap klap zvuk v nizsich otackach (tak do 2000 - 2300). 1,9ctdi co ma kamos(150 000km) uz ma ovela kludnejsi zvuk ten sa mi ovela lepsie pocuva.
Presne ako hovorí "hipi", aj mne to vadí ten zvuk, oleja je medzi ryskami a nikdy neklesol pod spodnú rysku no mechanik pri prvej výmene mi povedal že po vypustení tam bolo málo oleja.Ako je to možné?Že by ryska na mierke klamala?
v servisní knížce se píše při 150 tis km seřídit ventily
EX Opel Astra H caravan
To je prý hrozná práce a moc věcí (těsnění) se musí měnit. Povídal Denny a ten ví co a jak. Prostě 1,9 je na zvuk rozhodně lepší volba. Snad si na ten zvuk zvyknu. Je pravda, že Octávka je na tom ještě hůř.
cavte aj mne auto začalo klepat za studena je to ok ale ako sa zohreje tak klepe na volnobehu v poriatku , iba pod zatažou to klepe ako nahle dam nohu dolu s plynu klepot prestane zacina okolo 1800 otaciek skusil som odpajat trysky jednu po druhej ked som odpojil 4-tu od rozvodou klepot prestal takze som dal kuknut len tu jednu trysku a povedali my ze je dobra tak som išiel do ineho servisu a pozrely my vsetky trysky povedali ze ta 4-ta je dobra ale neciem cil či 2alebo 3 davala malo paliva tak my ju zrepasovaly auto prestalo dymit ale klepot je tam stale nechal som tam 270e :/ poradte drbne ma už vymazaly my chybu a isli sme sa povozit klepalo stal napojili to znova na PC a chyba tam nebola takze v elektrike nebude chyba ale ked odpojím tu 4-tu trysku prestane klepat