astra 1.7 cdti 92kw
Re: astra 1.7 cdti 92kw
Zdar, to co máš na "videi" mi dělá od převzetí auta na salonu....vlastnost i RomanK říkal, že je to normal.
- Reklama
ano, bohuzial asi s tym nic neurobime ale pocuvat to ako to sem tam vrzga tiez nieje bohvieco..
Mám stejný problém
Ten zvuk je slyšet i po sundání řemenu příslušenství.....
Vyměněna kladka i řemen
Doufám že na něco přijdete
FRYDEX VOČIHNI TO V GARÁŽI JESTLI TAM NENÍ NĚJAKÝ VENTIL !!!!!
Ten zvuk je slyšet i po sundání řemenu příslušenství.....
Vyměněna kladka i řemen
Doufám že na něco přijdete
FRYDEX VOČIHNI TO V GARÁŽI JESTLI TAM NENÍ NĚJAKÝ VENTIL !!!!!
Opel Astra H 1.7CDTi Caravan,r.v. 2009
92kW!!!
92kW!!!
Mali by sme sa niekde vsetci stretnut co mame tento problem a naraz nabehnut do OPEL servisu Verim, ze by sa nieco poriesilo!! Keby to aspon nebolo tak pocut v kabine!!!
Toto mi napisal poliak na polskom AstraH fore -->> Kolego z tego co mi powiedział znajomy z Opla, to działanie upustu spalin w turbinie, DTJ i DTR po prostu tak mają. U mnie też jest ten dźwięk już się do niego przyzwyczaiłem i chyba też będziesz musiał, bo nie ma patentu na jego usunięcie. Powodzenia
Myslim ze sa da tomu rozumiet, je to nejaky ,,upust spalin,, cize ventil spalin v Turbe teda podla google prekladu
Toto mi napisal poliak na polskom AstraH fore -->> Kolego z tego co mi powiedział znajomy z Opla, to działanie upustu spalin w turbinie, DTJ i DTR po prostu tak mają. U mnie też jest ten dźwięk już się do niego przyzwyczaiłem i chyba też będziesz musiał, bo nie ma patentu na jego usunięcie. Powodzenia
Myslim ze sa da tomu rozumiet, je to nejaky ,,upust spalin,, cize ventil spalin v Turbe teda podla google prekladu
Naposledy upravil(a) maddoxx dne 29 led 2014, 20:27, celkem upraveno 1 x.
To máš pravdu je to hodně nepříjemné.
Nepodařilo se mi to natočit,ale máme stejný problém.
Nepodařilo se mi to natočit,ale máme stejný problém.
92kW!!!
92kW!!!
Ja som stal asi 15min pri otvorenom motore a zapnute nahravanie na mobile a nic.. Zavriem vypnem nahravanie a spravilo to asi 2x po sebe.. Cize je to naozaj tazke nahrat, robi to totalne nahodne a nezavisle od nicoho..
A najhorsie je ked idem s niekym v aute a ten sa ma opyta co to bolo?? Asi nabehnem do OPLA zajtra a opytam sa ich na to co si o tom myslia ci je sanca na napravu...
A najhorsie je ked idem s niekym v aute a ten sa ma opyta co to bolo?? Asi nabehnem do OPLA zajtra a opytam sa ich na to co si o tom myslia ci je sanca na napravu...
Doufám,že poradí
Uvažoval jsem,že strčím mobil do přihrádky spolujezdce a nahraju
Ale teď je venku fakt kosa
Je to fakt nepříjemný zvuk
Těším se na nějaké info...
Uvažoval jsem,že strčím mobil do přihrádky spolujezdce a nahraju
Ale teď je venku fakt kosa
Je to fakt nepříjemný zvuk
Těším se na nějaké info...
92kW!!!
92kW!!!
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím s autem jednou za týden, když se zadaří, tak po mě nic nechtějte. Já to neřeším, není to nijak extra slyšet. To sání teda nevím, ale až pojedu, tak to naposlouchám. Ale myslím že to tam nemám.
Nesmíte být moc citlivky na to auto. Je to jenom auto
Nesmíte být moc citlivky na to auto. Je to jenom auto
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
maddoxx píše:Frydex-->> zaměřil ses nebo jěšte ne? Chcel by som naozaj zistit ci to je normalne u týchto motorov. Iba pridam a ked otacky idu naspat tak pocut ako to fuka vzduch v sacom potrubi Pripadne sem hodim aj video
To mě dělá taky,myslím,že to tak má být
92kW!!!
92kW!!!
Nasiel som toto video ohladne toho neprijemneho zvuku pocut ho paradne od 1:00 tyka sa to hlavne motorov Z17DTR.. V Opli su mantaci nic nevedia, ten poliak sa mi zda ze na to prisiel je to nieco s palivovym rozvodom alebo filtrom.. Skusim sa dopatrat co to vlastne je.. Vyzera to na palivove rozvody a filter...
https://www.youtube.com/watch?v=qdMUbu0O-xk
https://www.youtube.com/watch?v=qdMUbu0O-xk