tak to si dlouho počkáš já taky čekal dlouho na dobrý kup až jsem se na to nakonec vy****rameses píše: Už chybí jen přední nárazník, ale nevím jestli to vydržím čekat možná hodím na předek jen OPC line spoiler a počkám na nějaký dobrý kup
Black Astra GTC turbo - nové foto po úpravě foto str. 4
Re: Black Astra GTC Z16LET
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
no,original OPC nárazník,to bude problém nebo hodně peněz :-/
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
To jo no....teď mi jeden utekl na allegru ..... poslední příhoz byl pokud si dobře pamatuji 750 zl. což je cca 5 tis. ...někdo mě, ale přebil byl bez mřížek a mlhovek a lehce opravovaný takže konečná by byla cca 8-9 s lakem což není až tak hrozný (už jsem si celkem zvykl na coupe co se měl předtím stálo taky všechno nesmysl )irmscher píše:no,original OPC nárazník,to bude problém nebo hodně peněz :-/
Nezkoušel někdo ten neoriginál z ABS plastu? Do laminátu nejdu ABS plast je lepší a originál je originál já jen jestli někdo nemá zkušenost
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
To je ten o kterém mluvím mají ho i v Polsku a Německu .... jen ta cena je v podstatě stejná s originálem.....tak uvidíme OPC line spoiler je doma takže uděláme nejspíš mezi krok je těžký čekat když máš v garáži komplet OPC2 a chybí jen předek
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
jko celá souprava to vypadá celkem slušně..
plánuješ nějaké úpravy nejen optické?
Já se dívám nějakej měsíc jen po spodku nárazníku a aji za to chcou minimálně trojku. Asi si nechám opravit ten svůj. On ani ten OPC line 2 neni špatnej, akorát spodek není tolik tvarovanej
když už tak originál, pokud se nepletu tak neoriginály jsou z jednoho kusu a když někde náhodou škrtneš a urveš spodek tak ti nezbývá nic jiného než koupit celý nový zatím co u origo máš možnost vyměnit jen tu spodní lištu i když taky pálka
Zatím nevím viděl jsem tvé úpravy motoru, myslím, že i Power2 má úpravy na motoru.....zatím neplánuji možná sání a blowoff ventil ..... oba máte 2,0t z toho se dá ještě něco vytáhnout obávám se, že z té mé 1,6t už víc jak 180 koní nedostanu maximálně lepší průběh....irmscher píše:jko celá souprava to vypadá celkem slušně..
Ostatně máte někdo blowoff? Pokud ano tak kde ideálně foto:)
Díky
Originál je originál máš pravdu. Snad to do konce června dám do kupy .... kamarád natáhne teflon a bude .....pak nafotímSamothe píše:když už tak originál, pokud se nepletu tak neoriginály jsou z jednoho kusu a když někde náhodou škrtneš a urveš spodek tak ti nezbývá nic jiného než koupit celý nový zatím co u origo máš možnost vyměnit jen tu spodní lištu i když taky pálka