Houpání volnoběhu
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Houpání volnoběhu
2silver
Mám to samé je to cca 750ot.
Mám to samé je to cca 750ot.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Dělalo mi to taky.Byl jsem u RomanaK na diagnostice.Rozhozené první dva vstřiky proti druhým dvou.Jeho doporučení::1.tankovat kvalitní naftu
2.používat VIF
Od té doby nemám problém.
2.používat VIF
Od té doby nemám problém.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
dark píše:Kolem 3000,- váha vzduchucolli píše:Kdyz to po zime pujde na servisku na kolik to takhle vyjde ta vaha a trysky kdyby z nich bylo neco spatne?
VÁHA FAKT NE
Radeczek1980 píše:Ahoj, mám problém s volnoběhem. Když je studený motor, tak poslední dobou pozoruji dosti časté houpání volnoběžných otáček. Za tepla je to o něco lepší. Jde o to ,že cca každou druhou vteřinu(né uplně pravidelně) mi jakoby poskočí nepatrně otáčky motoru. Ne sice nejak rapidně ,ale působí to vibrace a nepříjemné zvuky. Počítač nic nehlásí. Nevíte někdo co s tím?
Vím........ regulátor tlaku paliva na čerpadle
Tak čím to tedy je??
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Mě se taky kýval, vykuchal jsem DPF a od tý doby to nedělá...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
řekl bych že min 15K jednavojtavojta píše:jedna tryska tak kolem 1000kč.
EX Opel Astra H caravan
-
Tak už je to tu zase. Houpání volnoběhu mi zmizelo po natankování lepší nafty a dolití aditiv. Alespoň jsem si to myslel. TAnkuju a přidávám aditiva pořád, ale poslední dobou se motor zase houpe a více než před tím. Pozoruji , že se to stupňuje víc a víc hlavně ,když mám méně nafty v nádrži(pod půlkou). Napadlo mně ,že by to mohlo být zanesené potrubí , nebo sítko na té pumpě co je v nádrži, ale to by asi nejvíce zlobilo při vyšších otáčkách a né na volnoběh. Za jízdy je vše O.K.
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW
Nechci byt uplne blbej ale nemohly by to bejt u toho benzinu svicky??? ikdyz to by svitila kontrolka.....
Me pak napadlo, kdyz je to 1,6 jestli to neni nejaky to servo volnobehu nebo jak se tomu nadava.....
Me pak napadlo, kdyz je to 1,6 jestli to neni nejaky to servo volnobehu nebo jak se tomu nadava.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
-
Tak to vypadá na palivovou pumpu v nádrži. Včera se volnoběh zase houpal a po opětovném natankování plné nádrže se ustálil. Co myslíte mohla by být pumpa už slabá a při malém množství nafty nedodávat dostatek paliva. Předpokládám , že při vyšších otáčkách si potom vysokotlaké čerpadlo odebírá naftu více než při nižších a tím uvolňuje tlak v palivovém potrubí, tudíž pupma nemusí tolik tlačit a auto jede normálně)narozdíl od volonoběhu. Je to jen moje teorie,ale vzhledem k tomu, že ani v autorizovaném servise neví přesně čím to je , tak vymýšlím co se dá. nechci spadnout mezi ty ,které servis vyždímá finančně tím ,že neví čím to je a mění jednu věc za druhou. Ocením vaše názory.
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW