Ještě bys měl dobastlit IDS+milosh píše:Panove, delate mi chute asi to tam taky dobastlim Moc veci uz mi tam neschazi do full vybavy, jde to ale jen na predni sedacky co? ti co sedi vzadu maj smulu
Vyhřívání sedaček (návod)
Re: Vyhřívání sedaček (návod)
- Reklama
to Beavis: já rád teplo na kouličky
ja som to chcel tiez, ale musim menit panel, tlacitka a dokupit decky. A to sa mi teraz nechce. Ale najneskor na dalsiu zimu uz to bude
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Ak vam ide len o to teplo tak si kupte vyhrievany potah do auta za par supov (do 1000Kc si ani nebudete vediet vybrat - regulacia, farba ...). A nepotrebujete ani navod.
Nie je to tak esteticke ale zohreje a hlavne to nestoji tak nehorazne peniaze. Original su dobre tak akurat na kseft (hlavne pre tych ktory to predavaju ).
Prajem pekny den.
M.
Ak vam ide len o to teplo tak si kupte vyhrievany potah do auta za par supov (do 1000Kc si ani nebudete vediet vybrat - regulacia, farba ...). A nepotrebujete ani navod.
Nie je to tak esteticke ale zohreje a hlavne to nestoji tak nehorazne peniaze. Original su dobre tak akurat na kseft (hlavne pre tych ktory to predavaju ).
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Btw vyhrievanie sedaciek znizuje potenciu . Takze kto este nema potomkov (a chce), tak by si nemal na tom vyhrievat moc prdel
ja uz mam 2 deti tak to muzu dodelat.misi jsem splnil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Postav dom,...... ?milosh píše:ja uz mam 2 deti tak to muzu dodelat.misi jsem splnil
zasad strom,..... ?
urob syna......... done
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet