Při řazení zpátečky jde přes zuby.
Re: Při řazení zpátečky jde přes zuby.
Teď jsem jel s autem do garáže a opravdu je tomu tak, jak zde bylo psáno. Podržet spojku 3 sekundy a pak řadit a žádné zuby už slyšet a ani cítit nejsou.
Takže to byl pajtaš servisák. Proč musí dělat takové problémy , přitom by za to dostali zaplaceno, ale né, je jim zatěžko napíchnout to a aktivovat. Co to tam zaměstnávají za lidi..
Takže to byl pajtaš servisák. Proč musí dělat takové problémy , přitom by za to dostali zaplaceno, ale né, je jim zatěžko napíchnout to a aktivovat. Co to tam zaměstnávají za lidi..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
mě v oplu řekli, že to neudělají. že auto se na začátku kupuje s nějakou výbavou... takže mám smůlu.
roman mi to ovšem vše dodělal.
roman mi to ovšem vše dodělal.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
no tak to je sila.... neuveritelny. Co to bylo za Opel servis jestli se muzu zeptat?couddy píše:mě v oplu řekli, že to neudělají. že auto se na začátku kupuje s nějakou výbavou... takže mám smůlu.
libca: zajeď si jinam, asi záleží na konkrétním dealerovi. Např. v Plzni to v Oplu dělají bez řečí
Asi se jednou seberu a zajedu to vyřídit jinam. Jen bych se s nimi musel domluvit, jestli by to bylo možné udělat na počkání, protože jinak by to ani nešlo. Nejbližší servis e v Ostravě a to je 40Km. Taky nerozumím tomu, proč to není aktivované od začátku. Všechno tam dají, ale aktivaci už ne. Moc na tom ani nevydělají, když si vezmeme, že za aktivaci chtějí něco kolem 500Kč.
Jó, nebýt Plzeň přes celou republiku, tak žádný problém . A nebo se nakonec dobluvím s tím Romanem a udělám si někdy výlet do Brna.
Jó, nebýt Plzeň přes celou republiku, tak žádný problém . A nebo se nakonec dobluvím s tím Romanem a udělám si někdy výlet do Brna.
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Vřele doporučuju, mám to 300 km, ale jinam už jezdit nebudulibca píše:A nebo se nakonec dobluvím s tím Romanem a udělám si někdy výlet do Brna.
-
Pri razeni zpatecky mi to jde taky pres zuby ( benzin 1.8 petikvalt)... jak hnusny zvuk
myslel jsem ze je to na servis ale jak jsem se tu docetl, tak klasika... pred Hckem jsem mel astru F 3dv. 1.8 benzin a tam to nedelalo... je divne ze k tomu v oplu pristupujou tak , ze je to normalni :-O
myslel jsem ze je to na servis ale jak jsem se tu docetl, tak klasika... pred Hckem jsem mel astru F 3dv. 1.8 benzin a tam to nedelalo... je divne ze k tomu v oplu pristupujou tak , ze je to normalni :-O
bohužel to dělá i mě musím vždycky pár sekund počkat než zařadím zpátečku
Jsem škodolibě rád, že nejsem sám .
Každopádně je to hnus, hlavně když se na to zapomene a kolem je spousta lidí. To si pak každý myslí, co to je za vola, když tam ani zařadit neumí.
No toto je snad jediné, co mi na tom auto opravdu pořádně vadí a nejde mi do hlavy, že by to nemohli udělat pořádně, aby to bylo jako u jiných aut, kde to samozřejmě nedělá nic ani při okamžitém zařazení
Každopádně je to hnus, hlavně když se na to zapomene a kolem je spousta lidí. To si pak každý myslí, co to je za vola, když tam ani zařadit neumí.
No toto je snad jediné, co mi na tom auto opravdu pořádně vadí a nejde mi do hlavy, že by to nemohli udělat pořádně, aby to bylo jako u jiných aut, kde to samozřejmě nedělá nic ani při okamžitém zařazení
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008