chip
- Georgeisin
Re: chip
No tu 81 KW jsem měl taky možnost koupit, ale měla by mít DPF, tak jsem se jí vzal. Jinak průběh výkonu (max. ve 3800) má o moc zajímavější než 74 KW (max. 4400), pokud sis to porovnával...
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
jsem na to hodne zvedavy jak to bude jezdit. V DPF nevidim problem, kdyz bude delat bordel tak pujde pryc. Napriklad u VW group se vetsinou ty filtry po nachipovani vice vypalujou a delaji paradoxne mensi problemy Uvidime co to bude delat v astre. Posledni dobou si stejne myslim ze by mi stacilo auto i s 60kw Nemam chut se s nekym honit nebo nekomu ukazovat ze mi to jede vic nez jinym. Na octe mam vzadu napis SDI a od te doby me na semaforech nikdo neotravuje kdyz vidi auto s vyfukem vzadu
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
stanomata: Tak na tom obrázku to vypadá na velkou parádu!
Ma niekto tohle? Alebo sa v tom aspon viezol? http://www.eds-motorsport.de/shop/de/ED ... ing-System
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
...ti vyšlo Martinezi
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Vím ze CandyX ma 225 koníkov benzín, ja len či náhodou sa niekto neviezol v 1,9ke napr. na predvádzačke alebo tak nejak? Chcel by som aby to bolo ako ma eds s tlačitkom sport. Preto sa pýtam. Myslite ze to tak vie nachipovať aj iná firma?
Naposledy upravil(a) maťo dne 13 dub 2011, 18:38, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit