No diky,pytam sa preto keby sa to nahodou spustilo napr,v case ked prichadzam ranno do prace
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
To MKJ Ti doporučujem, je to supervecička.nedy666 píše: Auto s klíčkem se rozsvěcí až když je to uplně v háji a hodí se to do nouzáku, nebo to do něj chce, a při dalším nedokončení to prostě jede pak na půl.??
Když pominu to že MKJ nemám a neuvažuji o tom páč mám moc "nový auto - jinej SW" ( výmena GIDu a mám UHP) jde to tam nějak donastavit. Třeba jen přes tu kontrolku.
ahoj Imko, mam GID ale s tim novym softem a UHP, proto to nejde. Jinak vim je to prima vec i jsme to tehda zkouseli u RomanaK a neslo to. Tak to zkousim jestli by nesla tako oklika treba pres nejakou tu kontrolku, viz jak psal falkonik, uvidime, treba to nejak pujde. Tve regenerace sledujiImko píše:To MKJ Ti doporučujem, je to supervecička.nedy666 píše: Auto s klíčkem se rozsvěcí až když je to uplně v háji a hodí se to do nouzáku, nebo to do něj chce, a při dalším nedokončení to prostě jede pak na půl.??
Když pominu to že MKJ nemám a neuvažuji o tom páč mám moc "nový auto - jinej SW" ( výmena GIDu a mám UHP) jde to tam nějak donastavit. Třeba jen přes tu kontrolku.
Moje skúsenosti ohľadom prerušenej regenerácie si môžeš pozrieť na linku : https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=210
V prípade , že sa Ti začal vypaľovať filter a prerušil si regeneráciu tak hoci bola regenerácia prerušená DPF po prerušenej regenerácií nebol úplne zregenerovaný, ale ukončil napr na 70%( Pri úplnej regenerácii začína na 30%). Pretože si ďalej jazdil počítač Ti ďalej pridával percenta znovu ku 90%. Akonáhle si dosiahol 90% spustila sa znovu regenerácia.
Na tej stránke mám aj dôkazy, ktoré som získal z MKJ.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |