Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Tak to musela bejt naka supermegaultra akce Asi pred mesicem sme si prave v Media Marktu par zrcadlovek vyzkousel a je to fakt super nemit prodavace za ramenem nebo vubec nekodo kdo na tebe ke vsemu blbe cumi a ceka ze si to vec koupis. Jedna z veci ve kterejch mame zapad furt v cem dohanet
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
- BikerMarius
žádná krize, výroba se hold vrátí tam kde byla a makat se bude jen od pondělí do pátka. Každej chce prodávat milion další rok o 25% víc
BikerMarius: souhlasim... z meho pohledu je dnes v mnoha (skoro vsech) odvetvich nadbytecna vyrobni kapacita. hlavne aby jsme toho vyrobili a prodali vic nez konkurence a hlavne aby na to lidi nemuseli cekat, protoze jinak to koupej jinde! pak kazdy vykyv v poptavce znamena "krizi"... jenze ono se tezko vysvetluje managementu, ze proste nejde donekonecna rust, to je proste nerealne.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Tak Autosalon na Prime testoval GTC OPC na Brnenskom okruhu, uz sa tesim kedy to daju do vysielania. Ta modra jej sekne.
pěkný videjo, jak se dělají písty http://youtu.be/SwBRi2Pjluk
- BikerMarius
Hmmm asi nezávodí v tý košilce
Nie je na fóre niekto z Tábora, alebo okolia? Konkrétne hľadám niekoho kto pracuje v VSP DATA a.s.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Hoši, ted jsem se dozvěděl že jsem si špatně uskladnil pneumatiky (jsou rok starý) jetý jednu zimu. Dal jsem je bez ráfků na sebe a ted mam strach co mě čeká.. zítra se na ně musím jít podívat, chci se vás zeptat co se tím špatným skladováním ted bude dít? až přezuju.. počítám že budou asi šišatý a budou vibrovat.. myslíte že se to nějak srovná nebo sou na vyhození???