Oravská priehrada 2013
Re: Oravská priehrada 2013
No Miloši, nepij tolik na večer.
Plést si Corsu s Merivou no nevim nevim
Plést si Corsu s Merivou no nevim nevim
ASTRA H 1.8 COSMO
OP-COM
OP-COM
- Reklama
Meriva je na podvozku corsy a proto to je v uvozovkach
Sam Pepino psal ze to neni rodinny auto
Sam Pepino psal ze to neni rodinny auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to opilec..
Mildo, i kdybych tam jel hranatou Astrou, nebo Zafirou, měl bych rakev na střeše.. Labo prostě zabere celý kufr, jen by měl o trochu víc místa.
Mildo, i kdybych tam jel hranatou Astrou, nebo Zafirou, měl bych rakev na střeše.. Labo prostě zabere celý kufr, jen by měl o trochu víc místa.
Pěkné záběry Radku..
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné povedlo se to, na to jaký se tam pachali harakiri, při srovnaní na fotku , no jdu spat ráno brzy vstavačka
Bylo to prima, jen nevím zda se fotilo i behem dne, nic nemám, jen taky ty společné. Zkuste hodit link pokud máte něco z výletu či během dne, fotak jsem taky jestě moc neprohlízel tedy nezbyl cas.
Bylo to prima, jen nevím zda se fotilo i behem dne, nic nemám, jen taky ty společné. Zkuste hodit link pokud máte něco z výletu či během dne, fotak jsem taky jestě moc neprohlízel tedy nezbyl cas.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Bolo super, ešte raz vďaka organizátorovi
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pochvala organizátorovi .
Poďakovanie RomanoviK za preťuknutie Háčika.
Pepínovi a Kesimu s polovičkami vďaka za príjemnú spoločnosť, ale tiež aj ostatným zúčastneným.
Škoda, že sme sa nedostali na spoločnú fotku .
Poďakovanie RomanoviK za preťuknutie Háčika.
Pepínovi a Kesimu s polovičkami vďaka za príjemnú spoločnosť, ale tiež aj ostatným zúčastneným.
Škoda, že sme sa nedostali na spoločnú fotku .
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
- destroyer_svk
Nakolko auticka boli fotene (inak vsimli ste si ze kazdy mal ine disky,resp. kolesa ? ) tak pripajam
par fotiek zo soboty.Stihli sme pozriet v Zazrivej Ostfront,taktiez Janosika v Terchovej,lanovku vo Vratnej a v nedelu cestou spat kupanie v Besenovej.
Vdaka Midzimu za organizaciu a som taktiez rad ze som spoznal novych ludi.
par fotiek zo soboty.Stihli sme pozriet v Zazrivej Ostfront,taktiez Janosika v Terchovej,lanovku vo Vratnej a v nedelu cestou spat kupanie v Besenovej.
Vdaka Midzimu za organizaciu a som taktiez rad ze som spoznal novych ludi.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX