Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
heh si s takovou nevybereš, bílá má horší motor, slabší výbavu, o rok starší, obyč sedadla a o 100 tis. více nalítáno, černá má pouze u tebe výtku barvy, když to shrnu furt má černá více plus
- Reklama
jen ještě ten "detail" těch 30tis navíc..
tu bílou jsem si chtěl hlavně vyzkoušet skrz posed.. neříkám, že ji chci... snažím se toho projet více abych nesoudil z jedné...
každopádně stále je ve hře modrá Španělka s nízkými sedadly http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list prodejce říkal, že jestli ji vezmu tak mě tam hodí sedačku z jiné astry co tam má, která byla v pohodě a nebyl jsem v ní zapadlým vlastencem...
výbava Španělky je v pohodě... BC, ABS+ESP, 6 pytlů, tempomat, 2 okna v elektrice i analogová avšak automatická klimatizace dostačuje a pokud budou lepší sedačky... kilometry jsem kontroloval přes mezinárodní databázi, takže pokud poslední dva roky s tím průměrně jezdili tak, jak ty první tři roky, tak to sedí přesně (mám údaj o km z garančky v roce 2011).. navíc to má servisku atd... vypadá to, že ji vemu na návštěvu k RomanoviK...
tu bílou jsem si chtěl hlavně vyzkoušet skrz posed.. neříkám, že ji chci... snažím se toho projet více abych nesoudil z jedné...
každopádně stále je ve hře modrá Španělka s nízkými sedadly http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list prodejce říkal, že jestli ji vezmu tak mě tam hodí sedačku z jiné astry co tam má, která byla v pohodě a nebyl jsem v ní zapadlým vlastencem...
výbava Španělky je v pohodě... BC, ABS+ESP, 6 pytlů, tempomat, 2 okna v elektrice i analogová avšak automatická klimatizace dostačuje a pokud budou lepší sedačky... kilometry jsem kontroloval přes mezinárodní databázi, takže pokud poslední dva roky s tím průměrně jezdili tak, jak ty první tři roky, tak to sedí přesně (mám údaj o km z garančky v roce 2011).. navíc to má servisku atd... vypadá to, že ji vemu na návštěvu k RomanoviK...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
ještě jeden dotaz, dá se nějak nastavovat posilovač řízení? či je více verzí?
nechci to mít přeposilované jak v ceedu, ale např. ta modrá šla trošku ztuha za to ta bílá úplně super, tak by mě to vyhovovalo...
nechci to mít přeposilované jak v ceedu, ale např. ta modrá šla trošku ztuha za to ta bílá úplně super, tak by mě to vyhovovalo...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- destroyer_svk
Ako nic v zlom,ale podla mna nevies co vlastne hladas / chces ...
Mozem sa len pripojit k ostatnym za tu ciernu,vybava velmi dobra,este aj zadne okna v elektrike a sklapatalne zrkadla a zda sa mi ze aj sport rezim ma.Jasne ze nemoze stat tolko ako 1,4.V prvom rade to je Tvoje rozhodnutie,co si vyberies ... len sa moze stat ze Ti ju niekto vyfukne,kym sa rozhodnes.
Mozem sa len pripojit k ostatnym za tu ciernu,vybava velmi dobra,este aj zadne okna v elektrike a sklapatalne zrkadla a zda sa mi ze aj sport rezim ma.Jasne ze nemoze stat tolko ako 1,4.V prvom rade to je Tvoje rozhodnutie,co si vyberies ... len sa moze stat ze Ti ju niekto vyfukne,kym sa rozhodnes.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný koukám, ale pořád jsi na vážkách, chápu to sezení, ale pokud nemáš nějaké negativní pocity z té černé barvy tak bych do ní šel, vypadá velmi solidně, držím se kluků, tož to co píšou ostatní. Jen davej pozor a vybírej ale abys nepřebral.! Nutit tě do ničeho nemůžeme ale jen max doporučumejeme.
Každopadně hodně zdaru ve výberu.
Osobně bych šel do té černé, a to i to že se blbě shání tato motorizace.
Každopadně hodně zdaru ve výberu.
Osobně bych šel do té černé, a to i to že se blbě shání tato motorizace.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Presne ako píše destroyer_svk. Nekupuješ novú tak si farbu moc nenavyberáš a na každej jazdenéj astre sa nájde niečo s čím nebudeš spokojný alebo ti bude niečo vadiť. Potom už len kúpiť funglovku a tam si môžeš vybrať čo chceš ale to už bude za iné peniaze.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
destroyer_svk:
právě myslím, že pomalu, začínám nalézat! ))
nedy666:
s tím přebráním je to na hranici...
nero:
to chápu, sám jsem to psal... ale jedna věc je nemít barvu kterou přesně chceš a druhá je mít tu kterou vyloženě nechceš...
ano ta černá má skvělou výbavu, jenže já mám limit max 130 000, nejlépe níže... a zvednout ho o tolik a mít barvu, kterou vyloženě nechci... i když v super výbavě a stavu, což je sice to nejdůležitější.. ale stále... možná se to těžko chápe...
jestli já se z toho nezblázním...
a jak je to s tím posilovačem o pár postů výše?
právě myslím, že pomalu, začínám nalézat! ))
nedy666:
s tím přebráním je to na hranici...
nero:
to chápu, sám jsem to psal... ale jedna věc je nemít barvu kterou přesně chceš a druhá je mít tu kterou vyloženě nechceš...
ano ta černá má skvělou výbavu, jenže já mám limit max 130 000, nejlépe níže... a zvednout ho o tolik a mít barvu, kterou vyloženě nechci... i když v super výbavě a stavu, což je sice to nejdůležitější.. ale stále... možná se to těžko chápe...
jestli já se z toho nezblázním...
a jak je to s tím posilovačem o pár postů výše?
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
aby sa ti nestalo, že kúpiš niečo lacnejšie a behom roka budeš musieť do toho vraziť toľko že vlastne lacnejšia kúpa ťa v konečnom dôsledku vyjde omnoho drahšie
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- destroyer_svk
Tak ako pise nero ... a uz si sa z toho asi zblaznil ako sam pises ...
Pozri,chapem ze kazdy ma urcity limit ale ked si precitam toto cele vlakno,tak mi z toho vychadza ze velmi nedavas na rady tych,co Ti chcu dobre.
Najdes ihlu v kope sena (Astru 1,8) a zrazu riesis nejaky ucinok posilovaca...
Ked je ta cierna nad Tvoj limit lebo je o 30 tisic drahsia,ked si kupis dajme tomu 1,6 a budes musiet menit pneumatiky,spravit servis,prip.brzdy alebo nieco necakane,tiez to bude nad limit ?
Alebo zistis ze by si chcel lepsie sedacky,tempomat,sklapatelne zrkadla,automaticku klimu ? Nie je jednoduchsie a lacnejsie kupit take auto "hotove" ?
Potom to skonci tak ako v inom vlakne kde niekto pise ze si kupil diesla s vyhodnym najazdom a zrazu ma vstreky k.o. a Opel vyjde najhorsie.
Pozri,chapem ze kazdy ma urcity limit ale ked si precitam toto cele vlakno,tak mi z toho vychadza ze velmi nedavas na rady tych,co Ti chcu dobre.
Najdes ihlu v kope sena (Astru 1,8) a zrazu riesis nejaky ucinok posilovaca...
Ked je ta cierna nad Tvoj limit lebo je o 30 tisic drahsia,ked si kupis dajme tomu 1,6 a budes musiet menit pneumatiky,spravit servis,prip.brzdy alebo nieco necakane,tiez to bude nad limit ?
Alebo zistis ze by si chcel lepsie sedacky,tempomat,sklapatelne zrkadla,automaticku klimu ? Nie je jednoduchsie a lacnejsie kupit take auto "hotove" ?
Potom to skonci tak ako v inom vlakne kde niekto pise ze si kupil diesla s vyhodnym najazdom a zrazu ma vstreky k.o. a Opel vyjde najhorsie.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
No, mně se černá auta taky nelíbí a ani se mi moc nelíbí ten klavírní interiér a k tomu světlé boční lišty té 1.8. Ale prostě kvůli motoru a kvůli výbavě bych ji dal asi přednost. Ta bílá 1.4 se mi taky moc nelíbí, ty chrom. přední světla a zadní mléčná se k té barvě moc nehodí. Motor při naložení jedním dvěma lidma jede celkem pěkně, ale plné auto je bída.
Ale protože kupuješ ojetinu, nemáš moc z čeho vybírat. Musíš dělat kompromisy...
Posilovač se dá nastavit jedině tím, že budeš pořád jezdit na režim sport. Ale ono to řízení není přeposilované ani tak.
K sedačkám. Dřív mě z delších cest taky bolela záda, ale nakonec jsem si našel pozici hodne nakolmo a nejen, že mě už záda nebolí, ale je to i řidičtější posez
Ale protože kupuješ ojetinu, nemáš moc z čeho vybírat. Musíš dělat kompromisy...
Posilovač se dá nastavit jedině tím, že budeš pořád jezdit na režim sport. Ale ono to řízení není přeposilované ani tak.
K sedačkám. Dřív mě z delších cest taky bolela záda, ale nakonec jsem si našel pozici hodne nakolmo a nejen, že mě už záda nebolí, ale je to i řidičtější posez