mirontova červená Zafira
Re: mirontova červená Zafira
akoze neskutocna pecka taa instalacia monitorov a tych ostatnych komponentov co boli potrebne,tak nech sluzi k spokojnosti
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
EEC funguje spolahlivo a vdaka custom FW na VCU-02 od PepaSa specialne pre Touch&Connect (velka vdaka Pepik!) je mozne prepinat video vstupy pomocou laveho kolecka na volante a dlhsim podrzanim opustit zobrazenie videa
Cestovanie s detmi na dlhsie trasy je vdaka tomuto technickemu zazraku malina a castokrat potrebuju pauzu skor rodicia
Cestovanie s detmi na dlhsie trasy je vdaka tomuto technickemu zazraku malina a castokrat potrebuju pauzu skor rodicia
Jak jsi daleko s retrofitem na AFL?? Dny se začínají pomalu zkracovat
Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
Zhanam lacne D1S vybojky A este musia prist drahe skrutky z Opla.
Prebehla dodatocna montaz tazneho zariadenia s odnimatelnou gulou. Je to original Oris E395, aky sa montuje z vyroby aj s 13-pinovou zasuvkou a elektrickym zvazkom do REC.
Po namontovani a vyrezani diery v narazniku nie je tazne vobec vidiet. V pripade potreby sa vyklopi dodola zasuvka a nasadi sa gula.
Zvazok sa pripoji do REC cez dodavany modul a doplni sa 20A poistka do pozicie 26.
Po namontovani a vyrezani diery v narazniku nie je tazne vobec vidiet. V pripade potreby sa vyklopi dodola zasuvka a nasadi sa gula.
Zvazok sa pripoji do REC cez dodavany modul a doplni sa 20A poistka do pozicie 26.
Minuly tyzden Zafira uspesne absolvovala STK+EK. Ani sa mi nechce verit, ze uz su to 4 roky a 65k kilometrov.
A víš, že v této rychlosti si fotit budíky může vést ke špatným "fotkám"?...
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
To som mal v test mode na OpCome, v skutocnosti som stal na parkovisku.
- BikerMarius
Krásné číslo!! Hlavně jak je malé