zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
http://www.vin-mark.cz/Main.php
Zkus třeba toto.
Zkus třeba toto.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
Ja uz si to obednal od http://www.vinprotect.cz/ ale zajima me cim se to tiskne/vyrezava. Mozna bych si to chtel koupit.
Astra H combi 1.3 CDTI (1248ccm/66kW/90HP)
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
to se vyleptava a vse potrebne k tomu je v sade zvladne to kazdej!!!
Opel Astra OPC
Ano ja vim. Nejde mi o leptani, ale oto cim se vyrabi ta samotna sablona, prez kterou se to.
Na to bude nějaký plotr na výřez folií jako třeba pro reklamní účely.. Proč Tě to zajímá, oni Ti to dodají už s tvým VINkem..
Protoze bych to mohl delat taky. Privydelek. Videl jsem ze se to dela i jehlickovou tiskarnou, ale neni to ono.
Nevím. kolik by jsi toho musel udělat, aby ti to vydělávalo..
mal som vypinac na ceede..tak mi ho mechanik zasil ze prvy krat ked mi povedal kde je tak som ho nenasiel..je to dobra vec..a ked zabere a lopkar to vzda nevyhoda moze asi byt ze znici interier..ale kolko krat bolo auto pred barakom dokonca odomknute toboz chranene vypinacom a nikto nic(zabudol som schovat do garaze)..urcite si poviete ze kto by len kradol ceeda..ale su to dobre auta.;D
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tak já si myslím že platí, že pokud někdo to tvoje auto fakt bude chtít ukrást, tak to můžeš mít zabezpečený jak chceš a prostě ho ukradnou. Nějaké zabezpečení může pomoct tak proti amatérům, kteří se chtějí prostě "povozit", profíci co to potřebují třeba na díly - ty nezastaví nic. Pak jde o to zabezpečit auto proti smažkám který jdou po rádiích, navigacích atd. tady ti nepomůže nic, než dobrá pojistka na vandalismus.
jj v tomto mas absolutnu pravdu...ked si daco vytipuju tak ide po tom..znami mal fiat uno..kazdy bozi den pred barakom ked zaparkoval dal pod spojku zeleznu vystuhu a zamkol ju...raz nedal a auto bolo fuc..niekto pravidelne sledoval a siel na istotu..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007