Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
tiez by som neprotestoval keby mi jedno dali
- Reklama
aby som nezabudol gratulujem k titulu majstrov sveta
Byla to řežba, hlavně ke konci. Ale klucí to zvládli a máme doma zlato! Alespoň mužů jít s klidem spát
Aj ja sa pripajam ku gratulacii, videl som vsetky zapasy a hlavne tie 2 posledne; to bol luxusny hokej. Blahozelam
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
bola to super partia to bolo vidiet
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Od čtrvrta až do dneška jsem se stěhoval a Astřička byla za náklaďák. Zvládla to, musím jí pochválit .
Ale pravda, na večrejší hokej jsem si čas udělal, to šlo uklízení a přemisťování nábytku stranou a stálo to za to
Teď už bude konečně čas na takový to domácí mytí, leštění, údržbičku, prostě rozmazlování astrouše a ne, jako když stála na ulici před činžákem. Už je hezky pod stříškou
Ale pravda, na večrejší hokej jsem si čas udělal, to šlo uklízení a přemisťování nábytku stranou a stálo to za to
Teď už bude konečně čas na takový to domácí mytí, leštění, údržbičku, prostě rozmazlování astrouše a ne, jako když stála na ulici před činžákem. Už je hezky pod stříškou
pekny domcek si jej spravil ...aj ja by som take chcel aby aj moja vece nebola na ulici
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Tak nám se dneska opět objevila stará známá 161450, vydrželi jsme to bez ní asi měsíc.
[quote="Adriano2] kamoš prešiel 1.ročník na výške )[/quote]
Taky bych si dala líbit znova prváček...
[quote="Adriano2] kamoš prešiel 1.ročník na výške )[/quote]
Taky bych si dala líbit znova prváček...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
daj pokoj ja som este stale prvak, teda oficialne, ale ak to dobre pojde tak mozno do troch mesiacov budem 4Tereza píše:Taky bych si dala líbit znova prváček...
To studujes prava v Plzne nebo u vas mate taky nejakou fofrskolu? )
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black